Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Goribor na dvostrukom vinilu

Video: Goribor na dvostrukom viniluDebitantsko eponimno izdanje Goribora, objavljeno originalno 2007. godine, predstavljeno je po prvi put na dvostrukom vinilu.

Album koji je po objavi odlično prihvaćen od strane eminentnih glazbenih kritičara u regiji te od strane brojnih medija proglašen najboljim rock albumom 2007. godine, otvorio je vrata fenomenu zvanom Goribor.

Daleko od radijskih postaja i mainstream medija, usmenom predajom širila se priča o sastavu čijem je manirizmu snažnih tekstova i nesvakidašnjoj glazbenoj fuziji bliskoj onoj Joy Division, Discipline kičme i Ekatarine Velike mogla parirati jedino njihova nepatvorena koncertna rock poetika.

Album ’’Goribor’’ je producirao jedan od najtalentiranijih i tada najtraženijih domaćih producenata, Edi Cukerić. Na njemu je predstavljeno 15 kultnih pjesama poput ˝Voli me˝, ’’St. Bluz’’ i ’’Dalajlama me se sećaš’’, uključujući singl ˝Sjajne niti˝ za koji je ovih dana predstavljen live videospot.Novi video uradak nastao je iz snimljenog i montiranog koncertnog video materijala redateljice i producentice Jasne Zastavniković i montažera Siniše Berstovšeka, koji donosi dašak te čarolije i magičnih niti kojima smo obavijeni na koncertima Goribora.

Objavljeno 15.06.2022.

Vremeplov

O, bože... Pa ja sam samo debeli ćelavi šezdesetogodišnjak koji pjeva blues. Kužite?
Joe Cocker