Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Gužva u 16-ercu na turneji po Irskoj!

Video: Gužva u 16-ercu na turneji po Irskoj!Osječki punk-rock sastav ”Gužva u 16-ercu”, osnovan 1993. godine, jedan su od koncertno najaktivnijih domaćih bendova.

Prethodnih godina osvajali su domaći teren kako i onaj regionalni, no trenutačno im se događa ono o čemu svaki (punk-rock) bend sanja - a to su koncerti u Irskoj, točnije u Dublinu i Corku.

Kako je Irska dio otoka koji se smatra svojevrsnom kolijevkom punk-rocka, bendu će koncerti u Dublinu i Corku biti pravi izazov, ali i odlična prilika za predstavljanja svog rada.Tako će ljubitelji distorzije i piva uživati po prvi put uživo u pjesmama
poput ”Mene više nema”, ”Shupack”, ”Voljenje” ali i aktualnom singlu ”Arene”.”Bit će pravi izazov predstaviti se irskoj publici pjesmama na hrvatskom jeziku, jako se veselimo tome. Vjerujemo da jezična barijera ne bi trebala predstavljati prepreku i da će publika znati prepoznati našu glazbenu poruku. Bit će to ujedno i prilika za nastup pred mnogobrojnim iseljenicima ”novije generacije” koji su iz Hrvatske iselili na privremeni rad u Irsku.” - izjavili su članovi benda.Za sada su potvrđena dva nastupa Gužve u 16-ercu u Dublinu i jedan u Corku. U kultnom klubu Fibber Magees svirat će 10. i 15. studenog, dok će u Corku nastupiti u petak 13.11.

”Gužva u 16-ercu” je nedavno pojačana novim članom, pošto se na poziciji drugog gitarista i pratećeg vokala bendu priključio Silvestar Mrak, koji je paralelno i dalje lider drugog odličnog osječkog punk benda Grupa tvog života .

Objavljeno 21.07.2015.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven