Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hladno pivo slavi mjesečnicu!

Video: Hladno pivo slavi mjesečnicu!Prošlo je točno mjesec dana od kad je Hladno pivo izdalo album ”Dani zatvorenih vrata” pa je red da se obljetnica i proslavi.

Kako je Hladno pivo ovaj album izdalo za vlastitu izdavačku kuću tako su pokazali da se pravila ne moraju slijediti već stvarati. I dok većina glazbenika nove pjesme i albume stavljaju ekskluzivno i promptno na Deezer, Hladno pivo odlučilo je to napraviti na prvu mjesečnicu, da se dostojno obilježi.

Dakle cijeli album ”Dani zatvorenih vrata” osim kroz vlastite zvučnike CD playera, na Youtubeu ili hvatajući pjesme na radio postajama, možete čuti i na platformi Deezer.

U zadnjih mjesec dana nema medija, kritičara, obožavatelja ili neobožavatelja koji se nije osvrnuo na novi album Hladnog piva i dok bend na aktualnom singlu pjeva ’’Vjeruj u mene’’’, kad se crta podvuče, osim riječi, brojke govore svoje.Hladno pivo jedan je od rijetkih bendova koji je prodao zavidnu tiražu albuma prije nego se uopće moglo čuti kako će album zvučati. Izborom singlova ”zbunjivali su protivnike”, pa je ”Na ovim prostorima” obilježila vrijeme sad već davnog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, ”Messi” je svojom žestinom i muškom temom odbio one nježnijeg uha dok je ”Vjeruj u mene” svojom himničkom atmosferom stavilo upitnik iznad mnogih glava, ne objašnjavajući što nas točno na albumu čeka.

Nakon izlaska albuma, kockice su sjele na svoje mjesto, album je osvojio top liste prodaje u Hrvatskoj i regiji, priča koja se pisala četiri godine je dobila svoj početak i kraj) te pregršt domaćih i regionalnih recenzija.

Objavljeno 23.05.2015.

Vremeplov

Oduvijek sam znao da sam zvijezda, a sada izgleda da se ostatak svijeta slaže samnom.
Freddie Mercury (Queen)