Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Hrvatski producenti radili na albumu Masta Killa

Video: Hrvatski producenti radili na albumu Masta KillaPoznati hrvatski hip hop producenti Koolade i Dash napravili su dva beata na albumu “Selling My Soul” repera Masta Killa iz kultnih Wu Tang Clan...

Singl “Cali Sun” na kojem Masta Killu gostuje Kurrupt (iz Snoop Doggovog Da Dogg Pounda) Dashovo je autorsko djelo, dok je Koolade potpisao produkciju singla “What U See”.

Ovo nije prvi put da naši producenti rade muziku za velikane iz Wu Tang Clana. Baby Dooks iz Bolesne braće već je surađivao sa Masta Killom na albumu “No Said Date”, a Koolade je radio beat za pjesmu “Good” na albumu “More Fish” Ghostface Killaha.

Suradnja s Masta Killom dogodila se nakon što je manager naših producenata, Phat Phillie, dao CD s instrumentalima ekipi iz Wu Tanga na njihovim gostovanjima u Zagrebu. Masta Killa je bio sa RZA-om 2004. u Tvornici, dok su sljedećih godina na Blackout eventima nastupali Raekwon, Method Man, Inspectah Deck, GZA & Ghostface.

What U See

Objavljeno 15.01.2013.

Vremeplov

S jedne strane riječka scena je vrlo živahna, ali s druge i vrlo alternativna i samodostatna... Mislim da tajna riječkog rocka leži u otvorenosti grada za sve stilove.
Vava Simčić