Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Iggy Pop u najglasnijem nijemom filmu

Video: Iggy Pop u najglasnijem nijemom filmu Glazbenici Iggy Pop, Grace Jones, Henry Rollins te Jesse Hughes, frontmen grupe Eagles of Death Metal, glumit će u novom nijemom filmu “Gutterdammerung”, koji je opisan kao “najglasniji nijemi film na Zemlji”, a režirat će ga belgijsko-švedski redatelj Bjorn Tagemose.

Iggy Pop će glumiti punk anđela pod imenom Vicious, Rollins će biti zli puritanski svećenik, a Grace Jones jedina osoba koja može kontrolirati sav taj testosteron rock’n’roll gadova u ovom glasnom filmu, te posljednje lice koje ćete vidjeti prije smrti. Hughes će se u filmu pojaviti kao lovac koji ubija zvuk za novac te radi za ljude koji koriste lažni moral kao represiju.

U najavnom videu Rollins ističe da je film zamišljen prvenstveno kao vizualna pripovijest. Rollins, koji potpisuje malobrojne dijaloge u filmu, objašnjava da nije namijenjen gledanju na tradicionalan nači – sjedeći u kinu, već da će publika ovo vrlo glasno, potpuno prožimajuće iskustvo doživjeti stojećki.Inspiracija za naslov filma proizlazi iz apokaliptične opere “Götterdämmerung” skladatelja Richarda Wagnera, koja u prijevodu znači “Sumrak bogova”. Wagnerova opera opisuje Ragnarök, nordijski mit o ratu među bogovima i raznih drugih bića. Film će krenuti na turneju s bendom i naratorom krajem ove godine i početkom 2016.

Objavljeno 24.07.2015.

Vremeplov

Mislim da je jako malo iskrenoga bilo i ostalo vezano uz punk, ali ono što je preživjelo, esencija prvotne ideje, egzistira i danas u nekoj drugoj formi.
Zoran Žmirić, riječki pisac, fotograf i glazbenik