Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Iggy Pop u najglasnijem nijemom filmu

Video: Iggy Pop u najglasnijem nijemom filmu Glazbenici Iggy Pop, Grace Jones, Henry Rollins te Jesse Hughes, frontmen grupe Eagles of Death Metal, glumit će u novom nijemom filmu “Gutterdammerung”, koji je opisan kao “najglasniji nijemi film na Zemlji”, a režirat će ga belgijsko-švedski redatelj Bjorn Tagemose.

Iggy Pop će glumiti punk anđela pod imenom Vicious, Rollins će biti zli puritanski svećenik, a Grace Jones jedina osoba koja može kontrolirati sav taj testosteron rock’n’roll gadova u ovom glasnom filmu, te posljednje lice koje ćete vidjeti prije smrti. Hughes će se u filmu pojaviti kao lovac koji ubija zvuk za novac te radi za ljude koji koriste lažni moral kao represiju.

U najavnom videu Rollins ističe da je film zamišljen prvenstveno kao vizualna pripovijest. Rollins, koji potpisuje malobrojne dijaloge u filmu, objašnjava da nije namijenjen gledanju na tradicionalan nači – sjedeći u kinu, već da će publika ovo vrlo glasno, potpuno prožimajuće iskustvo doživjeti stojećki.Inspiracija za naslov filma proizlazi iz apokaliptične opere “Götterdämmerung” skladatelja Richarda Wagnera, koja u prijevodu znači “Sumrak bogova”. Wagnerova opera opisuje Ragnarök, nordijski mit o ratu među bogovima i raznih drugih bića. Film će krenuti na turneju s bendom i naratorom krajem ove godine i početkom 2016.

Objavljeno 24.07.2015.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton