Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Je Veux - ”Girlfriend”

Video: Je Veux - ”Girlfriend” „Girfriend“ prvi je singl glazbenice Je Veux, naizgled novog, ali zapravo dobro poznatog vokala. Iza umjetničkog imena krije se Željka Veverec pjevačica i autorica banda Mangroove koja se predstavlja u nešto drugačijem ruhu.

Je Veux na francuskom znači „Želim“, a čita se baš tako da se u tome prepoznaju inicijalI imena Željke Veverec - Ž.V. „Je Veux mi se činilo tako savršeno jer nekako spaja značenje mog imena – želim (Željka) čita se kao i inicijali mog imena i prezimena i označava tu želju da ispričam svoju priču na svoj način iskreno, autentično koliko je god moguće kroz svoju glazbu“ – ističe Željka u premijernom predstavljanju svoje nove stage persone.Na novom glazbenom putu prate ju dugogodišnji muzički partneri, prije svega Toni Starešinić na svim mogućim klavijaturama, Đuro Dobranić na bubnjevima i Igor Dorotić na trubi. „Oduvijek zapravo pišem glazbu i na engleskom, dio toga može se pronaći na albumima Mangroovea. Uvijek će postojati glazba koja će otkrivati i nešto drugačiju mene, iako sve je to dio moje priče koju želim snimati i podijeliti sa svijetom“ – naglašava Je Veux.

Pjesma„Girlfriend“ većinom je snimana u studiju Kromasonik, osim vokala koji su snimljeni u Monitoru. Miks je radio Janko Novoselić, a mastering Petar Dundov. Sjajnu, gotovo trip hop singlicu upotpunio je jednako odličan videospot autora Dalibora Barića uz kojeg je, kao kamerman, radio Marko Petrović

Debitantski album Je Veux, putovanje kroz njezine strahove i veselja, naziva „I Glow“ bit će objavljen do kraja godine.Objavljeno 06.04.2019.

Vremeplov

Ljubav je jača od pravde.
Sting