Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Jura Stublić i grupa Film slave dolazak proljeća u Tvornici Kulture

Video: Jura Stublić i grupa Film slave dolazak proljeća u Tvornici KultureTradicionalni proljetni koncert Jure Stublića i grupe Film je ritual proslave dolaska proljeća koji će se slaviti u subotu 23.03. 2024. u Tvornici. (Foto: Bachrach & Krištofić)

Na ovom koncertu publika će uz njihove najveće hitove imati ekskluzivnu priliku čuti Jurine nove pjesme koje se izvode samo uživo i nikad nisu objavljene.

„Garantiramo ekstazu, euforiju i kolektivni trans, pozivamo našu vjernu publiku na novo transcendentno putovanje!“ - rekli su Jura i Film povodom koncerta. Poseban poziv upućuju onima koji nikad nisu prisustvovali ovim uzbudljivim i nepredvidljivim koncertima da provjere što se to već 22 godine zaredom događa na njihovim provokativnim nastupima u Tvornici.

Jura Stublić i grupa Film uvjeriljivi su rekorderi po broju koncerata u Tvornici kulture, ali, ono što je još važnije, i po količini rasprodanih svirki u našoj velikoj koncertnoj dvorani. Jura se glazbom odupire vremenu i ostaje jedinstvena glazbena i autorska pojava na ovadšnjoj sceni. Pjesme ovog istinskog poete zauvijek su zabilježene u svemiru prenoseći se s generacije na generaciju.

Svojom se glazbom borio za pobjedu ljubavi. U svoje je tekstove unio poseban senzibilitet, a svojim je prepoznatljivim i sugestivnim vokalom otpjevao neke od najljepših pjesama suvremene glazbene povijesti Južnih Slavena. „Pjevajmo do zore“, „Srce na cesti’’, „Sjećam se prvog poljupca“, ’’Zamisli život u ritmu muzike za ples’’, „Dobre vibracije’’, „Mi nismo sami“, „Doći ću ti u snovima“, „Bili cvitak“ i „Chicago“, samo su neki od hitova koji su oblikovali desetljeća našeg glazbenog horizonta.Prvih 800 ulaznica po early bird cijeni od 15 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima Entrija ili online na Entrio.hr. Nakon što se kontingent early bird ulaznica rasproda, cijena ulaznice iznosit će 18 eura.

Objavljeno 29.01.2024.

Vremeplov

Diskografija je jedno, mediji drugo, a koncerti treće. Svaka od tih stavki traži sasvim drugačiji pristup, ali i potpunu predanost.
Damir Urban - intervju za RiRock.com