Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kawasaki 3P slave!

Video: Kawasaki 3P slave!Kawasaki 3P – jedna od najautentičnijih glazbenih pojava domaće glazbene scene – ove godine slavi 25. rođendan...

Ovaj dečko u naponu snage i s devet glava, 25. godinu glazbenog puta, proslavit će dvodnevnim koncertom u Teatru &td, 9. i 10. svibnja 2018. godine.Koncerti su i službeno najavljeni na pressici u klubu Jabuka. U prodaju su puštene i prve ulaznice koje se mogu nabaviti po cijeni od 100 kn u u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7).

Broj ulaznica za oba dana je ograničen na 350 do 400 komada. Napomena: vrata od 20:00 sati, a koncert će početi točno u 21:00.

Objavljeno 16.04.2018.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik