Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kazan u Močvari!

Video: Kazan u Močvari!Močvara priprema 29.09.2020. etno koncert uz Kazan...

Kazan je šesteročlani world music bend iz Zagreba. Formiran 2012. godine, bend se sastoji od ljubitelja tradicijske glazbe s raznolikim glazbenim preferencijama što se zajedno odražava na Kazanov eklektičan, živopisan i intenzivan zvuk. Kazan bira pjesme sa zapadnog Balkana kojima pridodaju moderan zvuk koji je zanimljiv i privlačan današnjem uhu.Debitantski album ”Ružo” objavljen je u listopadu 2018. godine, s izvrsnim prijemom i u Hrvatskoj i u inozemstvu. Kazan je nastupao širom Hrvatske, a nakon izdavanja albuma također u Srbiji (Etnofest, Subotica), Sloveniji i Mađarskoj (Kavč festival, Budapest Ritmo Showcase). Tijekom godina došlo je do nekoliko promjena članova benda. Trenutno Kazan čine Dunja Bahtijarević (vokal), Tatjana Bijelić (flauta), Lucija Stanojević (violina), Goran Farkaš (mandola, tambura), Sebastian Jurić (bas gitara), Marko Šturman (udaraljke).

Kazan je rado viđen gost Močvare i programa Vrelo zvuka, a ovo je prvi njihov zagrebački koncert u novoj postavi. Nakon što su nedavno održali sjajne nastupe u Šibeniku i Makarskoj, vrijeme je da se i zagrebačka publika uvjeri kako je promjena članstva donijela novu energiju za Kazan.

Vrelo zvuka je Močvarin projekt posvećen promociji etno/world music/tradicijske glazbe koji se odvija pod umjetničkim vodstvom Emira Fulurije.

Objavljeno 27.09.2020.

Vremeplov

Jedine stvari oko kojih se Mick i ja ne slažemo su band, glazba i ono što radimo.
Keith Richards