Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: KOIKOI - ”Misisipi”

Video: KOIKOI - ”Misisipi”Nova beogradska indie-rock atrakcija KOIKOI nas poziva na plovidbu na ’Misisipi’, prodorni drugi singl i videospot sa nadolazećeg debitantskog albuma ’Pozivi u stranu’, koji izlazi 04.06 2021. na Moonlee Records.

U pjesmi ’Misisipi’ prepliću se hipnotizirajuća psihodelija, rokerska eksplozivnost, višeglasna himničnost, ritmičnost i sveopča napetost, što nudi odličnu podlogu za akcijski videospot na ’domaćem Misisipiju’, koji je režirao Raško Miljković.

Raško, koji je široj javnosti poznat prvenstveno po dugometražnom filmu ’Zlogonje’ s kojim je osvojio brojne međunarodne filmske nagrade, o suradnji sa KOIKOI kaže: ”Veliko je zadovoljstvo kad radiš spot za pjesmu koja ti se sviđa. Još je veće zadovoljstvo kada taj spot radiš sa skupinom vrhunskih filmskih autora. Najveće zadovoljstvo je kada se u toku snimanja spota osjećaš kao da si se opet vratio u studentske dane, i to usred neke veoma zabavne ekskurzije a onda, zamisli, spot ispadne bolje nego što si inicijalno zamislio. Iako su standardi već u startu bili visoko postavljeni. Veliko hvala ekipi i bendu na pozitivnoj energiji, mukotrpnom radu i na vjeri u sumanitu ideju.”

Objavljeno 26.05.2021.

Vremeplov

Često je najgore što možete učiniti u nekoj situaciji je da ne učinite ništa.
Ice Cube