Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kreirajte vizualni indetitet Rundek Cargo Tria!

Video: Kreirajte vizualni indetitet Rundek Cargo Tria!Ususret zagrebačkom koncertu Rundek Cargo trija koji će se održati 13.04.2013. u Kinu Europa, članovi trija odlučili su dio vizualnog identiteta tog koncerta prepustiti onima koji vole i cijene njihovu glazbu.

Do 02.04.2013. svi zainteresirani mogu slati svoje prijedloge, s time da u izbor ulaze isključivo autorske fotografije, grafike, crteže ili slično što bi moglo postati plakat ili baza za plakat Rundek Cargo Trija.

Darko, Duco i Isabel odabrat će jedno vizualno rješenje, a organizator koncerta Menart BPM prilagodit će pobjednički materijal za potrebe izrade plakata i web bannera.

Rundek je poznat po posebnom odnosu sa svojom publikom; na koncertima se maksimalno daje kako bi svoj svijet prenio na sve one koji ga slušaju, a upravo takav stav ima i Rundek Cargo Trio.

”Ovaj poziv kreativcima neka bude poput igre; slušajte posljednji singl Trija ”Plavi avion” ili se prisjetite nekih minulih koncerata. Razmišljajte i o nastupu 13. travnja te posebnom ambijentu Kina Europa. Neka vas ova posebna zagrebačka priča inspirira na nešto novo - želimo vaš doživljaj glazbe Plavog aviona i Rundek Cargo Trija.” - poručili su iz Menart BPM-a.

Svi zainteresirani mogu slati svoje autorske radove u smanjenoj verziji u inbox na Menart BPM facebook stranici, a finalnu odluku izvođači će donijeti 03.04.2013.

Materijal koji bude izabran autor bi trebao poslati i u visokoj rezoluciji kako bi mogao biti iskoristiv za tisak, a na poklon će dobiti 3 primjerka plakata i poklon paket - 2 ulaznice za koncert, CD Plavi avion i majicu Plavi avion.

Izvođač i organizator zadržavaju pravo intervencije na vizualu zbog prilagodbe promotivnim materijalima.

Nedavno objavljeni singl ”Plavi avion” ujedno je i posljednji sa zadnjeg albuma, nakon kojeg Rundek Cargo Trio leti u potragu za novim pjesmama tj. Novim inspiracijama.Kako zvuče neke nove skladbe s još neobjavljenog albuma moći ćete čuti već 13.04.2013.

Kako saznajemo, ulaznice za koncert u Kinu Europa prodaju se munjevitom brzinom, a ukoliko ih je do ovog trenutka ponestalo putem Eventima, potražite ih na blagajni Kina svakim danom od 17 do 21 sat.

Objavljeno 27.03.2013.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich