Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Kreirajte vizualni indetitet Rundek Cargo Tria!

Video: Kreirajte vizualni indetitet Rundek Cargo Tria!Ususret zagrebačkom koncertu Rundek Cargo trija koji će se održati 13.04.2013. u Kinu Europa, članovi trija odlučili su dio vizualnog identiteta tog koncerta prepustiti onima koji vole i cijene njihovu glazbu.

Do 02.04.2013. svi zainteresirani mogu slati svoje prijedloge, s time da u izbor ulaze isključivo autorske fotografije, grafike, crteže ili slično što bi moglo postati plakat ili baza za plakat Rundek Cargo Trija.

Darko, Duco i Isabel odabrat će jedno vizualno rješenje, a organizator koncerta Menart BPM prilagodit će pobjednički materijal za potrebe izrade plakata i web bannera.

Rundek je poznat po posebnom odnosu sa svojom publikom; na koncertima se maksimalno daje kako bi svoj svijet prenio na sve one koji ga slušaju, a upravo takav stav ima i Rundek Cargo Trio.

”Ovaj poziv kreativcima neka bude poput igre; slušajte posljednji singl Trija ”Plavi avion” ili se prisjetite nekih minulih koncerata. Razmišljajte i o nastupu 13. travnja te posebnom ambijentu Kina Europa. Neka vas ova posebna zagrebačka priča inspirira na nešto novo - želimo vaš doživljaj glazbe Plavog aviona i Rundek Cargo Trija.” - poručili su iz Menart BPM-a.

Svi zainteresirani mogu slati svoje autorske radove u smanjenoj verziji u inbox na Menart BPM facebook stranici, a finalnu odluku izvođači će donijeti 03.04.2013.

Materijal koji bude izabran autor bi trebao poslati i u visokoj rezoluciji kako bi mogao biti iskoristiv za tisak, a na poklon će dobiti 3 primjerka plakata i poklon paket - 2 ulaznice za koncert, CD Plavi avion i majicu Plavi avion.

Izvođač i organizator zadržavaju pravo intervencije na vizualu zbog prilagodbe promotivnim materijalima.

Nedavno objavljeni singl ”Plavi avion” ujedno je i posljednji sa zadnjeg albuma, nakon kojeg Rundek Cargo Trio leti u potragu za novim pjesmama tj. Novim inspiracijama.Kako zvuče neke nove skladbe s još neobjavljenog albuma moći ćete čuti već 13.04.2013.

Kako saznajemo, ulaznice za koncert u Kinu Europa prodaju se munjevitom brzinom, a ukoliko ih je do ovog trenutka ponestalo putem Eventima, potražite ih na blagajni Kina svakim danom od 17 do 21 sat.

Objavljeno 27.03.2013.

Vremeplov

Nemam moto već vjerujem u ljude.
Žak Valenta, riječki redatelj