Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Lovely Quinces - ”M” - Novi singl & premijera na Radiju 101

Video: Lovely Quinces - ”M” - Novi singl & premijera na Radiju 101Novi singl Lovely Quinces pjesma naziva “M” bit će službeno premijerno predstavljena u ponedjeljak 10.11. u 13:10 na Radiju 101.

Kao i prethodni singl, ”Secret Smile”, i ”M” je snimljen pod producentskom palicom Marka Mrakovčića, koji je na pjesmi odsvirao bubanj i dodatne gitare.

”M” je posljednja pjesma koju Dunja izbacuje u javnost ove godine, prije zatvaranja u studio i rada na novom albumu, koji se očekuje krajem zime ili početkom proljeća iduće godine.

Svoju novu pjesmu na 101ci Dunja će predstaviti uživo i time započeti završni krug promocije svog skorašnjeg zagrebačkog nastupa. Najveći samostalan koncert splitske kantautorice dogoditi će se 22. studenoga u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Nakon impresivne godine iza nje Dunja se vraća u klub u Šubićevoj u čijem je Malom pogonu 28. studenoga 2013. održala nezaboravan rasprodan koncert koji je zakotrljao lavinu. U sljedećih 12 mjeseci Lovely Quinces suvereno se probila na čelo kantautorske scene nastupajući podjenako po Hrvatskoj i inozemstvu.

Koncertom u Velikom pogonu Dunja će na idealan način zaokružiti dosadašnje rezultate, podsjetiti na materijal s EPa “No Room For Us” i premijerno pred zagrebačkom publikom izvesti šest novih pjesama.Podršku na koncertu će joj dati Ana Ćurčin, trenutno možda i najzanimljivije ime srpske kantautorske scene

Ulaznice u pretprodaji iznose 25 kn, a na dan koncerta 35 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kuture – Šubićeva 2 / Ljudevita Posavskog 1
• Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Objavljeno 10.11.2014.

Vremeplov

Još živimo u dosta divljoj varijanti kapitalizma, a potražnja za kulturom, bila ona popularna ili visoka, nije tolika niti će ikada biti kao za pivom i nogometom... Kulturnjaci vole da ih se tretira kao zaštićenu vrstu i ne žele shvatiti da je na kraju dana njihov izričaj, bez obzira na granu kulture, samo još jedan proizvod na tržištu, i potrebno je vraški se potruditi da bi svoju zamisao ili djelo podijelili sa svijetom.
Ivan Šarar, riječki menadžer i glazbenik (Let3)