Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: ’’Malena’’ - Pjesma i hit godine

Video: ’’Malena’’ - Pjesma i hit godinePjesma „Malena“ nastala u suradnji zagrebačke grupe Gretta i mlade perspektivne pjevačice sastava Vikend-revolucija Martine Geber – Geby, niže uspjeh za uspjehom.

Na službenoj nacionalnoj listi Instituta hrvatske glazbe „HR Top 40“ boravi već trideset i sedam tjedana te je, bez obzira što je objavljena tek u svibnju, četvrti najemitiraniji domaći singl u 2014. godini.

U izboru „Hrvatski broj 1“ RTL televizije proglašena je jednom od 10 najboljih pjesama prošle godine, a vjerojatno najveće priznanje stiglo je u jednoj od najslušanijih i najcjenjenijih emisija hrvatskog radijskog etera – ’’Music pubu Zlatka Turkalja’’ na Hrvatskom radiju, u kojoj je „Malena“ proglašena za pjesmu i hit godine.Glazbena emisija ”Music pub” postoji već dvadeset i tri godine (dakle, starija je od Porina) tijekom kojih je postala i ostala jedan od najvažnijih poligona za promociju nove hrvatske glazbe i njenih kreatora.

Dobre vijesti za Grettu se nastavljaju i njihovim aktualnim singlom „Sreća“ koji je prije tri tjedna ušao u „HR Top 40“ i koji se sve češće može čuti na mnogobrojnim radio postajama, dok je videospot za „Sreću“ na Spot Depou proglašen jednim od 20 najboljih u protekloj godini.

Sastav Gretta do sada je objavio tri studijska albuma: „Fanatik“, „Vidim što vidim“ i „Kreteni“, a singlovi „Malena“ i „Sreća“ najavljuju njihov četvrti album koji očekujemo do kraja godine.

Objavljeno 24.01.2015.

Vremeplov

Jedina stvar čudesnija od glazbe je čovjek iza nje.
Ray Charles