Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Mangroove - koncertna promocija albuma ’Sami’

Video: Mangroove - koncertna promocija albuma ’Sami’Povodom izlaska novog studijskog albuma ’Sami’ grupa Mangroove održat će koncertnu promociju u četvrtak, 17.12. u kultnom zagrebačkom klubu Sax.(Foto: S. Šantak)

Album, čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, objavljen je pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear. Aktualni singl, nježan i radiofoničan ’Pokušaj’ (feat. Dado Topić & Igor Geržina) te prateći video spot i dalje osvajaju top ljestvice dok je album ’Sami’ pri samom vrhu službene top liste prodaje albuma.



’Sami’, treći po redu album Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ono Dade Topića, Tedija Spalata, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.

Novi album ove kreativne soul funk grupe dobio je sjajne kritike i odlične recenzije koje su između ostalog i potvrdile da se Mangroove s albumom ’Sami’ prometnuo u „najkvalitetniji domaći pop sastav u ovome trenutku“.

Mangrooveu će se u Saxu, kao gost na pjesmi ’Pokušaj’, pridružiti naš poznati sakosofonist Igor Geržina uz pjevača Nikolu Marjanovića, a u tijeku večeri bend će podržati i vrsni instrumentalisti Vojkan Jocić i Viktor Lipić.

Početak programa predviđen je za 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax. po cijeni od 30 kuna te po cijeni od 40 kuna na dan koncerta.

Objavljeno 13.12.2015.

Vremeplov

Borba za identitet - ako je nekome do njega stalo - uvijek se vodi u vrtiću, školi, na poslu, u obitelji, u disko-klubu, u medijima, na birou za zapošljavanje...
Aljoša Pužar, riječki filozof