Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Mangroove - koncertna promocija albuma ’Sami’

Video: Mangroove - koncertna promocija albuma ’Sami’Povodom izlaska novog studijskog albuma ’Sami’ grupa Mangroove održat će koncertnu promociju u četvrtak, 17.12. u kultnom zagrebačkom klubu Sax.(Foto: S. Šantak)

Album, čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, objavljen je pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear. Aktualni singl, nježan i radiofoničan ’Pokušaj’ (feat. Dado Topić & Igor Geržina) te prateći video spot i dalje osvajaju top ljestvice dok je album ’Sami’ pri samom vrhu službene top liste prodaje albuma.’Sami’, treći po redu album Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ono Dade Topića, Tedija Spalata, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.

Novi album ove kreativne soul funk grupe dobio je sjajne kritike i odlične recenzije koje su između ostalog i potvrdile da se Mangroove s albumom ’Sami’ prometnuo u „najkvalitetniji domaći pop sastav u ovome trenutku“.

Mangrooveu će se u Saxu, kao gost na pjesmi ’Pokušaj’, pridružiti naš poznati sakosofonist Igor Geržina uz pjevača Nikolu Marjanovića, a u tijeku večeri bend će podržati i vrsni instrumentalisti Vojkan Jocić i Viktor Lipić.

Početak programa predviđen je za 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax. po cijeni od 30 kuna te po cijeni od 40 kuna na dan koncerta.

Objavljeno 13.12.2015.

Vremeplov

”Ri Rock” je narodno blago.
Sandro Bastiančić (En Face), intervju za RiRock.com