Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Mangroove predstavili novi singl i video ’’Tvoja’’

Video: Mangroove predstavili novi singl i video ’’Tvoja’’Mangroove – dobro znani zagrebački pop bend – ljetos je singlom ’Ljeto bez nas’ najavio trilogiju ’ljeto, jesen, zima’ koja predstavlja bend u plesnijem, ležernijem, veselijem tonu.(S. Šantek)

Drugi dio trilogije, singl je ’Tvoja’ koji je ovih dana režiji Sanje Šantak dobio i svoj video.Novi singl zapravo je stara pjesma koja je čekala poduže da je autorski tim Veverec/Starešinić izvuku s dna ladice, prearanžiraju, pošalju na radio postaje i tako predstave svojoj publici.

Zagrebački Mangroove novim singlom nastavlja plesnu eru koja je najavljena kao trilogija ’ljeto, jesen, zima’ i koja je uvela grupu u plesnu fazu.

U plesnom ritmu, uz svoj prepoznatljiv melankoličan zvuk, romantične klupske klasike, uz 144 jesenjih bpm-a te senzualnu vokalnu magiju pjevačice Željke Veverec, Mangroove šire ljubav uz moćne stringse i čelo koje je za ovu pjesmu odsvirala Katarina Matković.

Glazbu potpisuje uhodani dvojac Starešinić - Veverec, tekst u svom melankoličnom tonu nastavlja potpisivati Željka Veverec, redizajn i aranžman Toni Starešinić, a produkciju potpisuje Zvonimir Dusper – Dus.

Nakon singla na red je stigao i video koji je režirala je Sanja Šantak, i za koji David Peroš Bonnot potpisuje montažu. U spotu se, uz Tonija i Željku, pojavljuju i plesačice iz plesne skupine Hip Hop House.

Sa singlom „Tvoja“ grupa Mangroove ušla je u finale ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala, a pjesmu ćete uživo moći čuti 20.10.u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran.

Objavljeno 30.09.2016.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com