Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Mangroove predstavili novi singl i video ’’Tvoja’’

Video: Mangroove predstavili novi singl i video ’’Tvoja’’Mangroove – dobro znani zagrebački pop bend – ljetos je singlom ’Ljeto bez nas’ najavio trilogiju ’ljeto, jesen, zima’ koja predstavlja bend u plesnijem, ležernijem, veselijem tonu.(S. Šantek)

Drugi dio trilogije, singl je ’Tvoja’ koji je ovih dana režiji Sanje Šantak dobio i svoj video.Novi singl zapravo je stara pjesma koja je čekala poduže da je autorski tim Veverec/Starešinić izvuku s dna ladice, prearanžiraju, pošalju na radio postaje i tako predstave svojoj publici.

Zagrebački Mangroove novim singlom nastavlja plesnu eru koja je najavljena kao trilogija ’ljeto, jesen, zima’ i koja je uvela grupu u plesnu fazu.

U plesnom ritmu, uz svoj prepoznatljiv melankoličan zvuk, romantične klupske klasike, uz 144 jesenjih bpm-a te senzualnu vokalnu magiju pjevačice Željke Veverec, Mangroove šire ljubav uz moćne stringse i čelo koje je za ovu pjesmu odsvirala Katarina Matković.

Glazbu potpisuje uhodani dvojac Starešinić - Veverec, tekst u svom melankoličnom tonu nastavlja potpisivati Željka Veverec, redizajn i aranžman Toni Starešinić, a produkciju potpisuje Zvonimir Dusper – Dus.

Nakon singla na red je stigao i video koji je režirala je Sanja Šantak, i za koji David Peroš Bonnot potpisuje montažu. U spotu se, uz Tonija i Željku, pojavljuju i plesačice iz plesne skupine Hip Hop House.

Sa singlom „Tvoja“ grupa Mangroove ušla je u finale ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala, a pjesmu ćete uživo moći čuti 20.10.u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran.

Objavljeno 30.09.2016.

Vremeplov

Moram imati vremena za vježbanje, za skladanje, i vremena za sebe. Također moram naći vremena za život... Nije to tako lako, brate. Ali pokušavam pronaći sreću, i biti sretan iznutra, jer je to veoma važno.
Tommy Emmanuel