Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Manntra je izdala spot i singl prvijenac!

Video: Manntra je izdala spot i singl prvijenac!Glasni trojac djelomično sastavljen od članova uspješne grupe Omega Lithium napao je Hrvatsku glazbenu scenu novim bendom pod imenom Manntra, koji je 27.3.2012. izdao svoj prvi singl i video uradak za pjesmu „Kiša“ koji se također može besplatno skinuti na www.manntra.hr.


Manntra - ’Kiša’


„Pitka kao voda i glasna kao oluja“ tako članovi banda Manntra opisuju „Kišu“.

„Činilo nam se kao dobra pjesma za predstavljanje Manntre javnosti, te smo imali iznenađujuće dobre kritike. Netko će možda Kišu doživiti kao pjesmu nade, dok će se drugi sigurno naći uvrijeđenim njezinom okrutnom lirikom i temom... Ali to je Manntra, a naša tema je ljubav u svim oblicima pa makar bila i u nasilnim i okrutnim...ipak na kraju svega kiša ispere sve kako dobro, tako i loše...“ tako dečki komentiraju pomalo kontroverznu i energičnu pjesmu „Kiša“, kojoj glazbenu produkciju potpisuje Marko Matijević Sekul a video Dražen Željković.

Manntra će također krenuti na promotivnu turneju u travnju. Prva stanica je 27.04. (petak) u Rijeci u kultnom klubu Palach a odmah nakon slijede Karlovac, Umag i Pula.

Objavljeno 28.03.2012.

Vremeplov

Uistinu vjerujem u ljubav. Ne mogu reći da sam 100 posto uspješan na tom području, ali smatram da je to jedno od nekolicine ljudskih iskustava vrijednih truda.
Trent Reznor (Nine Inch Nails)