Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Marco Graber i Pipsi udružili snage u remixu

Video: Marco Graber i Pipsi udružili snage u remixu Producent i DJ Marco Grabber ponovo je udružio kreativne snage s grupom PipsChips& Videoclips i isporučio remix za njihov posljednji singl „SNND“. (Foto: M. Grgic)

Kao i u slučaju njihove prošle suradnje, na remiksu pjesme „Pariz“, Grabber je pjesmu potpuno rekonstruirao tako da ima malo sličnosti s originalom.

„“SSND“ je song o jedinki, sisavcu koji ne fita u svoj okoliš, šutnut poput stare kartonske kutije jer je zanemario i nije na vrijeme razvio vrlinu društveno poželjnih ovisnosti. Naravno, takav pojedinac je sumnjiv, strano tijelo i zaslužuje svaku osudu i prijezir“ – tim riječima je singl opisao Dubravko Ivaniš, frontman Pipsa i autor pjesme.

„SSND“ je ukupno treći singl skinut s „Vesne“, jednog od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma. Pipsi će pjesme s tog izdanja, kao i sve najveće hitove iz prebogate karijere odvesti ovog ljeta na brojne pozornice diljem regije.U lipnju će bend nastupiti na Pagu, u Samoboru, Čakovcu i Mariboru. Zagrebačko Brundanje je na rasporedu 6. srpnja, a slijede ga do kraja mjeseca koncerti u Rijeci, Gospiću, Sinju, Ražancu i koprivničkom Rock Live festivalu. U kolovozu Pipsi će se uputiti prema Šibeniku 10. (gdje nastupaju s grupom Letu štuke) te Puli 15. (zajedno sa Štukama i Jonathanom). Sarajevski Beer Fest ugostit će bend 7. rujna.


Objavljeno 08.06.2024.

Vremeplov

Muzika The Beatlesa je privukla toliko ljudi na jedan tako visok nivo, da to potiče ambicije: savršen uspjeh, na visokom kulturnom nivou, bez bavljenja tradicionalnim komedijama, bez kompromisa.
Sting (iz perioda rada sa The Police)