Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: marisol donosi novi singl ”Pasivna agresija”

Video: marisol donosi novi singl ”Pasivna agresija”Glazbeni dvojac marisol objavio je novi singl “Pasivna agresija” s nadolazećeg albuma prvijenca koji se očekuje u travnju.

Nova pjesma drugi je singl i najava debitantskog izdanja koje će nositi naziv “Žene mape”. Singl “Pasivna agresija” još je jedan uvod u svijet koji marisol naziva mango pop, plesno, intimno, melankolično i istovremeno sretno izdanje koje pokazuje retro akustično - elektronski zvuk s elementima nekog ”staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana.U želji da zasviraju i da ih se malo bolje upozna, dvojac marisol predstavio je četiri live izvedbe pjesama s nadolazećeg albuma prvijenca. Sve ih autorski potpisuju sami, a riječ je o “Žene mape”, “Mango”, “Kontrol frik” kao i “Pasivna agresija”. Video uradak ili točnije glazbeni film snimljen je u siječnju u interijeru i eksterijeru hotela Arkada na otoku Hvaru. “U ova čudna vremena u kojima je živa glazba nedostupna, odlučili smo vas darovati s audio-vizualnim slatkišem. Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa”, poručuje ovaj duo.

marisol se kao novo ime na domaćem terenu predstavio zvukom kojeg opisuju kao mango pop i hvaljenim prvim singlom “Kontrol frik” kojeg prati i sjajan spot. Pjesma je, uz novi singl “Pasivna agresija” najava debitantskog albuma “Žene mape” zakazanog za proljeće.
Objavljeno 01.03.2021.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)