Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Marisol - ”Mango pop”

Video: Marisol - ”Mango pop”Novi glazbeni dvojac marisol objavio je live izvedbu pjesama kojima pozivaju u svoj plesni i melankolični svijet mango popa.

U želji da zasviraju i da ih malo bolje upozna, dvojac predstavlja četiri live izvedbe pjesama s njihovog nadolazećeg albuma prvijenca imena “Žene mape”. Sve ih autorski potpisuju sami, a riječ je o pjesmama “Žene mape”, “Mango”, “Pasivna agresija” i “Kontrol frik”.

“U ova čudna vremena u kojima je živa glazba nedostupna, odlučili smo vas darovati s audio-vizualnim slatkišem. Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa”, poručuje ovaj duo.

Video je snimljen u siječnju u interijeru i eksterijeru hotela Arkada na otoku Hvaru. Redateljica je Nikica Zdunić, za snimanje je bio zadužen Vjeko Palinić, audio mix potpisuje Igor Ivanković, dok je Mario Monga Gamulin izvršni producent. Ovaj video uradak ili točnije glazbeni film, prethodi i novom singlu “Pasivna agresija” koji će biti objavljen u srijedu 24. veljače. Bit će to drugi singl izdvojen s debitantskog albuma “Žene mape” zakazanom za proljeće.

Nakon hvaljenog prvog singla “Kontrol frik”, kojeg prati i sjajan spot, marisol se kao novo ime na domaćem terenu predstavio zvukom kojeg opisuju kao mango pop. Akustične gitare i glas duo je upakirao u retro akustično - elektronski zvuk s elementima nekog ”staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana.

Objavljeno 21.02.2021.

Vremeplov

Mislim da živimo u dosta, kako da se izrazim, deideologiziranom vremenu. To mora biti jasno, sve je bruto i neto, sve je zabava.
Mile Kekin (Hladno pivo)