Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: marisol -”Mango”

Video: marisol -”Mango”Akustično-elektronski dvojac marisol predstavlja singl „Mango“, ukupno četvrti s izuzetno hvaljenog prvijenca „Žene mape“. Svoj debitantski album bend će koncertno predstaviti u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti u četvrtak 23. rujna.

Nakon najavnog singla “Kontrol Frik” kojim su predstavili svoj žanr mango-pop, te nasljednika “Pasivna agresija” i “Trio De Janeiro” bilo je jasno da marisol na prvijencu “Žene mape” donosi nešto svježe i ukusno, što potvrđuje i kritika. Pjesma “Mango” idealno produžuje taj niz. Evocira bezbrižne trenutke godišnjeg odmora, a nastala je u dalekom kutku Azije.Album „Žena mape“ su stvarali i snimali u nekoliko dnevnih boravaka želeći zadržati toplinu i atmosferu koja ponekad izostane u strogim studijskim uvjetima. Sami su autori glazbe i stihova, dok su aranžmane i produkciju radili s producentom Marijem Krnićem. ”Pjesme su nastajale u jednom dnevnom boravku na akustičnoj gitari, kao u nekom produljenom jam sessionu, uz postojeće stihove, bez ideje što želimo pjevati i svirati, samo su izašle iz nekog našeg ormara i nakon nekog vremena postale zaokružena cjelina“ - kaže marisol za svoj debitantski uradak.

Za koncertnu promociju dvojac marisol postaje petorka. Uz Erola i Josipu zasvirat će Jerko Jurin, majstor bubnjar, Marino Vinja na basu i synthevima, a kao prateći vokal pridružuje se Katarina Matković. marisol u dvorištu ALU 23. rujna donosi audio-vizualno-gustativni dašak ljeta i njegov ispraćaj uz odjeke mango popa.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kn. Na dan koncerta, cijena će iznositi 90 kn. Dostupne su na svim Eventimovim fizičkim prodajnim mjestima i online na www.eventim.hr.


Objavljeno 18.09.2021.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin