Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Mary May dolazi u Zagreb

Video: Mary May dolazi u ZagrebU srijedu 23. listopada Vintage Industrial Bar će koncertno preuzeti fantastična kantautorica Mary May iza koje je hvaljeni album “Things You Can’t Put Your Finger On”.

Mary May se javnosti prvi put predstavila u travnju 2018. godine singlom ”Softest Tune” koji je jednoglasno osvojio kritičare i utabao put za prvijenac ”Things You Can’t Put Your Finger On” koji je zaradio nominaciju za nagradu Porin u kategoriji „Najbolji album alternativne glazbe“ te je uvršten u sam vrh najboljih ostvarenja 2018. godine od strane regionalnih glazbenih medija. Glazba koju opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa u live verziji uz Mary izvode Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu, Borko Rupena na bubnjevima i Marko Ferlan na kontrabasu.



S albuma “Things You Can’t Put Your Finger On” izvučeni su singlovi “Softest Tune”, “Somewhere Else”, “Let Me Work” i “A Lot”, a njima je dodan I “Song For Eunice Kathleen” realiziran za projekt Femme Nouvelle.

Ulaznice u pretprodaji iznose 45 kn, a na dan koncerta 60 kn. Kupiti se mogu u Vintage Industrial Baru, Grifu, Dirty Old Shopu I na svim prodajnim mjestima Entria.




Objavljeno 17.10.2019.

Vremeplov

Pjevanje je bijeg. To je drugi svijet. Nisam više na zemlji…
Edith Piaf