Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Menic i Lady Gomorra u Hard Placeu

Video: Menic i Lady Gomorra u Hard PlaceuPo prvi puta u Hrvatskoj gostuju dva sjajna izvođača, Menic stiže iz Amerike, a Lady Gomorra iz Švicarske ravno u Hard Place u utorak 25.03. uz besplatan ulaz.

Stižu na “Wild wild east tour” sa svojim pjesmama, osmjesima i starim VW kombijem i pozivaju Vas da poslušate njihovu sjajnu glazbu.

Manic svira ono što najčešće nazivaju Americana, a njegov album “Railroad Blues Anthology (Voodoo Rhythm Records) Vas vodi na put kroz močvarni južnjački blues, ali i vesele balade. Njegov zanimljiv vokal i sviranje gitare ispune cijeli klub i natjeraju publiku na ples i pljeskanje. Njegove originalne pjesme zvuče kao da ste ih već nekada davno čuli, a tekstovi govore o starim autima, teškom poslu i ljubavi.

Uz Menica stiže nam i Lady Gomorra. Ova dama donosi istinu, ljubav i gubitak kroz pjesme koje su u rasponu od talijanskih kancona, preko francuskih šansona do švicarskih balada. Slatka kao bombon i tamna kao bourbon, Lady Gomorra je dio kultne scene Švicarske sa svojim ženskim bandom “Frozen Pony and the Hot Skirts”, no ovaj put ćemo ju gledati i slušati u solo izvedbi.

Objavljeno 23.03.2014.

Vremeplov

Smatrali smo da to što sviramo, izlazi iz nas nije umjetno i namješteno. Mislim da je tu ta esencija, srž toga sto se sad naziva RiRock. Vjera da si dobar i poseban - da si iz Rijeke.
Miro Tešević (Fit/Cyberfit), intervju za RiRock.com