Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Meritas - pjesma „Pričaj mi“ osvojila nagradu za hit mjeseca

Video: Meritas - pjesma „Pričaj mi“ osvojila nagradu za hit mjesecaTek što su sjajnim koncertom trijumfirale u Klovićevim dvorima pokazujući raskoš i snagu svojih live uprizorenja, nagrađene su od hrvatskih radijskih centara nagradom Hit mjeseca za pjesmu „Pričaj mi“.

Saznale su to prilikom gostovanja kod Zlatka Turkalja u emisiji Svijet diskografije na HR2 i
bile iskreno dirnute. „Lijepo je kad se nešto u što vjeruješ poklopi s ukusom onih koji su nam produžena ruka, radijskih urednika i kad nam pruže prostor da naša glazba kroz radijski eter dođe do slušatelja. Ne dobivamo često nagrade. Velika hvala svim slušateljima kojima se svidjela naša pjesma, a na kraju posebno svima koji su s nama radili na njoj.“

Pjesma „Pričaj mi“ odlučno se zakotrljala radijskim eterom, te se već 10 tjedana nalazi među top 10 najemitiranijih novih pjesmama u radijskom eteru. Ovo je pjesma koja otvara pjesmaricu njihovog sedmog po redu albuma na kojem rade s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem.Zadovoljne i mirne u svojoj odlučnosti da strpljivo stvaraju i daju najljepše od sebe, Anita Valo i Meri Jaman jednostavno žive svoj cjeloživotni glazbeni cilj.

Čini se da su Anita i Meri ušle u novo razdoblje u kojem se sve odavno zasluženo slaže jedno na drugo. Kao i uvijek, zahvalne na svakoj novoj pjesmi i prilici da je predstave publici, kako radijskoj tako i koncertnoj, tijekom ljeta vas sa svojim glazbenicima očekuju u Livnu, Betini, na Korčuli, u Umagu, Rovinju.

Objavljeno 17.07.2016.

Vremeplov

Vrlo mi je važna sloboda u stvaranju glazbe. Kada si u bandu postoje ograničenja, postoji uloga koju moraš zadovoljiti. Kada si jednom postaviš granice teško ih je preći…
Dave Gahan (Depeche Mode)