Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Miki Solus u Tvornici kulture

Video: Miki Solus u Tvornici kultureZagrebački kantautor Miki Solus koncertno će 28. ožujka predstaviti svoj dugoočekivani debut album u Tvornici kulture.

”Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni.” – zapisao je o strelovitom uspjehu Mikija Solusa novinar Angelo Jurkas.Oavj iznimno talentirani mladi glazbenik odlučno je rekao «ne» gitari, sjeo za klavijature i osvojio scenu. Uz pratnju Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon) Mikijev eksplozivni trio šamara publiku energičnim i brzim jazz/punk/rap kompozicijama kako uživo tako i kroz radijski eter i web koji su spremno prihvatili pomaknutu «bolesne tekstove sa super mjuzom».

Sa preko 100 koncerata u regiji, odličnim prvim EP-em te singlovima „Pun kufer“ i „Hipster“ Miki je stvorio sjajan temelj za potpuno osvajanje 2015. godine.
U Tvornici će promovirati album „Muzika za djecu i penzionere“ koji izlazi početkom ožujka, kao i spot za pjesmu „Suncobran“.Ulaznice su u prodaji po cijeni od 20 kn u pretprodaji, odnosno 25 kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
www.entrio.hr

Organizirator koncerta je Tvornica kulture.

Objavljeno 10.02.2015.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer