Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Miki Solus u Tvornici kulture

Video: Miki Solus u Tvornici kultureZagrebački kantautor Miki Solus koncertno će 28. ožujka predstaviti svoj dugoočekivani debut album u Tvornici kulture.

”Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni.” – zapisao je o strelovitom uspjehu Mikija Solusa novinar Angelo Jurkas.Oavj iznimno talentirani mladi glazbenik odlučno je rekao «ne» gitari, sjeo za klavijature i osvojio scenu. Uz pratnju Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon) Mikijev eksplozivni trio šamara publiku energičnim i brzim jazz/punk/rap kompozicijama kako uživo tako i kroz radijski eter i web koji su spremno prihvatili pomaknutu «bolesne tekstove sa super mjuzom».

Sa preko 100 koncerata u regiji, odličnim prvim EP-em te singlovima „Pun kufer“ i „Hipster“ Miki je stvorio sjajan temelj za potpuno osvajanje 2015. godine.
U Tvornici će promovirati album „Muzika za djecu i penzionere“ koji izlazi početkom ožujka, kao i spot za pjesmu „Suncobran“.Ulaznice su u prodaji po cijeni od 20 kn u pretprodaji, odnosno 25 kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
www.entrio.hr

Organizirator koncerta je Tvornica kulture.

Objavljeno 10.02.2015.

Vremeplov

Ljudi se ne bi trebali oslanjati na intervjue s glazbenicima kao da su stvarni. Većina njih je osakaćena, izmišljaju stvari u njima. To je, reklo bi se, izmišljena priča pisca ili izdavača.
Frank Black (The Pixies)