Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Miki Solus u Začaranoj Močvari

Video: Miki Solus u Začaranoj MočvariNakon duže koncerte pauze na pozornicu se vraća Miki Solus. On je svoje prve glazbene korake napravio upravo u Močvari, u sklopu legendarnog programa ’Močvara traži zvijezdu’, a sve ostalo je, kako bi se to reklo, povijest.

Od te 2010. Miki Solus je objavio četiri studijska albuma, dobio nominaciju za Porina, na koncertima pjevao pjesme o mrtvim kravama, hipsterima, palačinkama i lubenicama, a uz to što falša, nastupa na klaviru, gitari, a ponekad i na harmonici.Neko vrijeme ga nije bilo na koncertima, a sada se vraća na svoju omiljenu pozornicu, onu u Močvari. Ono što nas čeka na ovom koncertu najbolje opisuje on sam:

Dođite u Močvaru na premijerno slušanje hrpetine novih genijalnih pjesama i recite mi koje od njih su smeće kako ih ne bih uvrstio na novi album. Raspon tema je širok: istarska goveda, makedonska hrana, australske životinje, ostarjeli muzičari i zgažene mačke. Naravno, nakon novih pjesama odvirat ćemo i najdraže starije poluuspješnice, a sve to uz pomoć ukulelea, klavijatura, električne gitare, basa, cajona i bubnja. Na bini će me pratiti, i pokušati u kojem tonalitetu pjevam shvatiti – famozni bradati veteran ručnog ribolova Fra Frane Visković i legendarni perkusionistički povratnik iz Češke Ivan Koala Strahija. Nemojte ostati doma k’o babe, dođite na koncert jer – upad je džabe!

Objavljeno 18.09.2022.

Vremeplov

U međuvremenu, molim za malo solidarnosti jer glazba rikava...
Paolo Sfeci (HGU)