Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: M.O.R.T. feat Mary May – “Igračke”

Video: M.O.R.T. feat Mary May – “Igračke”Grupa M.O.R.T. i kantautorica Mary May predstavljaju prvu zajedničku suradnju, izvrstan singl I spot “Igračke”.

U ljeto 2019., dvoje starih poznanika s fakulteta, Mary May i Zvrk iz MORT-a našli su se s namjerom da provedu popodne zajedno, skupa sa svojim instrumentima - on s gitarom, ona s violinom. Već sljedeći dan skupili su se u većem broju provjeriti kako zvuči kad John otpjeva Zvrkove stihove, dok Mary pjeva svoje. John je složio refren, Kikos uletio na gitari, a Jim July na usnoj harmonici. Drugi zajednički pokušaj izvedbe je snimljen mobitelom i iskorišten u videu.Niti Mary May, niti M.O.R.T. nemaju planove s ovom pjesmom, a hoće li je ikada izvesti uživo i hoće li doživjeti svoje studijsko izdanje pokazat će vrijeme.


Objavljeno 11.02.2020.

Vremeplov

Kada pričamo o tome tko je najviše utjecao na moj glazbeni ukus moram ti reći da su to... pa, moji roditelji. Oni su razgovarali pjevajući. Stvarno. Stalno su pjevali... ujutro, navečer, stalno. Pogotovo moj otac. On je Irac, znaš? Nakon par pinti piva samo bi pjevao na sav glas. U takvoj atmosferi sam odrasla do 14-te godine mada se tada uopće nisam planirala baviti pjevanjem...
Roisin Murphy, intervju za RiRock.com