Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video. M.O.R.T. „Samo hrabro i bezveze!“

Video. M.O.R.T. „Samo hrabro i bezveze!“Svega nekoliko dana nakon objave studijski album grupe M.O.R.T. „Samo hrabro i bezveze!“ počeo je skupljati fantastične recenzije u kojima ga nekoliko glazbenih kritičara već sad uvrštava među najbolje domaće albume 2023. godine.

Prvo koncertno predstavljanje nakon objave ovaj izuzetan rad sinjske rock četvorke doživjet će nadolazeću subotu, 25. ožujka u zagrebačkom klubu Sax.Album “Samo hrabro i bezveze!”, prvi nakon tri godine najavljen je singlovima „Imam sve“ i “Svijet se sužava” dostupan je na svim streaming servisima.

Svoj prvi zagrebački koncert s novim pjesmama M.O.R.T. će odsvirati u subotu, 25. ožujka u klubu Sax! Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 10 €, a na dan koncerta cijena će iznositi 13 €. Ulaznice se kupuju u klubu Sax! za vrijeme radnog vremena kluba.

Objavljeno 23.03.2023.

Vremeplov

Nekad se govorilo da u našoj kinematografiji imamo slabe scenariste i osrednje redatelje, ali tvrdim da je to velika zabluda - imamo sve veći broj slabih glumaca, koji su raspršeni, koji moraju sinhronizirati banane u reklamama ili pak skaču iz sapunice u sapunicu.
Aldo Paquola, riječki filmski kritičar i publicist