Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Najbolji album 2021. je ”Let Me Panic” Bad Daughter

Video: Najbolji album 2021. je ”Let Me Panic” Bad DaughterPrema zbroju lista čak četrdesetak najeminentnijih domaćih glazbenih kritičara hrvatski album 2021. godine je „Let Me Panic“, prvijenac Bad Daughter.

Tradicionalno i najbrojnije okupljanje godišnjih top lista radijskih, web i print novinara i urednika, koje objavljuje tjednik Nacional, postavilo je na čelo diskografske 2021. fantastičan „Let Me Panic“ objavljen za LAA 22. studenog. Time je Bad Daughter na prvom mjestu nasljedila prošlogodišnju pobjednicu, Je Veux koja je trijumfirala s albumom „I Glow“, također u izdanju LAA.

Bad Daughter je, nakon Lovely Quinces, nova glazbena inkarnacija Dunje Ercegović. Kroz solo projekt Bad Daughter Dunja se poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju. Album “Let Me Panic” nastajao je tri godine, a rađen je u suradnji s Leonardom Klaićem koji potpisuje produkciju i aranžmane. Pjesme plešu unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektonsku glazbu, odnosno kako Dunja dodatno pojašnjava pojašnjava, pune su utjecaja koji proizlaze iz svega što ona i Leo privatno slušaju.Album donosi osam pjesama, među kojima su i do sada objavljene ”Favourite Game”, koju prati i sjajan video spot, kao i “Thick”, te najnoviji singl “New Lover”. “Let Me Panicv” dostupan je na svim streaming servisima.

Dunja Ercegović je na široj glazbenoj sceni dosad bila poznatija kao Lovely Quinces, ali Bad Daughter najboljim albumom 2021. joj definitivno staje rame uz rame. Mlada i izrazito talentirana kantautorica, koja je od samog početka visoko iskočila sa svojim osebujnim, drskim i duboko emotivnim stilom, iza sebe kao Lovely Quinces ima 2 EP izdanja i gomilu singlova, te mnogobroje turneje po Europi i SADu.
Objavljeno 03.01.2022.

Vremeplov

Današnji čovjek, većina ljudi, više nije okrenuta kozmosu, prirodi, nego je uronjena u tehnologiju, a ona donosi ugodu i potiče nemir, nesigurnost. Živimo u gradovima gdje imamo sve, ali se gotovo više ni zvijezde ne vide, ni livada, ni priroda, i očigledno da je taj čovjek... ostao uskraćen.
Marijan Jurčević, riječki teolog, teološki antropolog i profesor