Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Nikola Marjanović obilježio početak samostalne karijere

Video: Nikola Marjanović obilježio početak samostalne karijereNikola Marjanović, glazbenik čiji je glazbeni put neizmjerno zanimljiv, sprema se, po prvi put samostalno, osvojiti publiku i medijski eter pjesmom ”Kako lijepa si”.

Svestrani glazbenik, ujedno i diplomirani kontrabasist, u svojoj karijeri, surađivao je s brojnim glazbenim imenima i stvorio prepoznatljivo ime, a nakon mnogih bendova, suradnji i glazbenih izleta, kreće u samostalnu karijeru.

Glazbene temelje gradio je s grupom Sane, koja se nedavno raspala, no ostavila je velik broj obožavatelja iza sebe i pjesme koje su obilježile jedno razdoblje, a stvorile malu legendu.

Od prerada Dine Dvornika koje su dale novu dimenziju evergreenu poput ”Ja bih preživio”, preko Adele, gdje je Nikola pokazao sve mogućnosti svog glasa do autorskih, poput ”Ostani”,
Sane i Nikola bili su dašak raznolikosti na tada pomalo učmaloj glazbenoj sceni.Istovremeno, Nikola je preuzeo ulogu frontmena u grupi Radio Luksemburg i pjesmom ”Ako nemam te” prije četiri godine pokorio radijski eter dok je pjesma dosegla velikih 3 milijuna pregleda na Youtube-u.U međuvremenu, gostovao je raznim izvođačima na njihovim projektima, najzapamćenije je ono u pjesmi TBF-a i Lee Dekleve u pjesmi ”Dogodila se ljubav”; Radio Luskemburg i Sane su se raspali, Nikola je potom sa Songkillersima otpjevao pjesmu ”Dio mene” i tim radijskim
hitom obilježio zimu 2014. Godine, a u 2015. godini prijavio se u X Factor Adria i tim potezom, u biti, najavio samostalnu karijeru.

Prije nekoliko dana nastupio je na ovogodišnjem Exitu, a sada predstavlja svoju prvu pjesmu samostalne karijere - ”Kako lijepa si”.”Došao je i taj dan! S ponosom najavljujem svoj prvi samostalni singl kao solo izvođač, jer isti najavljuje i početak moje nove solo-karijere. Moram priznati da sam vrlo uzbuđen zbog toga, osjećam se pomalo kao Feniks, dižem se iz pepela u svoj drugi glazbeni život, snažniji nego ikad. ” - rekao je Nikola Marjanović

Apsolutno povjerenje na ”Kako lijepa si” dao je Dinu Osmaganiću, autoru glazbe i teksta i Kristijanu Koščici, autoru aranžmana koji je uz Dinu dijelom i autor glazbe.


Pjesma ”Kako lijepa si” kreće put radio postaja, dok uskoro očekujemo i video spot. Već se po prvim reakcijama publike da naslutiti da je Nikola na dobrom putu i da je njegova dosadašnja zanimljiva glazbena karijera bila samo početak svega što tek slijedi.

Objavljeno 20.07.2015.

Vremeplov

San koji čovjek sanja sam je samo san. San koji sanjamo s drugima je stvarnost... Ne vjerujem u ubijanje koji god razlog postojao za to.
John Lennon