Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Nola pjeva ”Drukčije”

Video: Nola pjeva ”Drukčije”Jedno od najcjenjenijih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, grupa Nola, napokon predstavlja novu pjesmu.

”Pogledaj me, budim se, budim se u proljeće, kad ptice pjevaju Drukčije.”. Kao što i stihovi same pjesme govore, u novoj pjesmi osjećamo mali odmak od njihove uobičajene direktne ljubavne tematike s jasnim slikama ljubavi. Pjesma ”Drukčije” govori o tome da nam, ako to želimo, svaki dan može biti proljeće.

”Život nam se događa sada i ovdje i možda je svijest o tome prvi korak svakoga od nas prema zadovoljstvu i unutarnjem miru kojemu svi toliko težimo.” - objašnjava Gabi iz Nole.

Tekst, glazbu i produkciju pjesme potpisuje Marijan Jelenić iz Nole. Pjesma je snimljena u studiju Partyzan u Puli, a za mix i mastering se pobrinuo Perica Šuran.

Autor lyrics videa je Saša Đuračić - Undertoon”Iskoristite proljeće i učinite neku radost za sebe. Koliko god teško izgledalo pronaći malo vremena za sebe, na kraju se uvijek isplati. U potrazi za srećom upoznali smo puno dobrih ljudi. Neki od njih, srećom, izvrsno sviraju. Družili smo se uz glazbu i zajedno snimali.” - zadovoljni rezultatom rekli su Gabi i Marijan

Kao i sve ostale pjesme koje su do sada stizale iz Noline glazbene radionice, vjerujemo da će i ova vrlo brzo pronaći svoj put do slušatelja.

Na pjesmi ”Drukčije” uz Gabi i Marijana iz Nole, radio je cijeli niz poznatih glazbenika; Allan Skrobe iz Švedske, Matko Botić (My buddy moose) Dean Vitasović, Dušan Kranjc (2Cellos) Hrvoje Šćulac (Quasarr), Carlos Fagin iz Argentine, Ana Kučan, Tatiana Giorgi, Olja Dešić, Ognjen Jovanović, Nikol Ćaćić (NLV), Goran Farkaš (Veja), zbor Josip Kaplan Rijeka i Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula.

I kako Nola na kraju poručuje: ”Neka vam se proljeće uz ovu pjesmu rastegne kroz cijelu godinu”.


Objavljeno 22.04.2015.

Vremeplov

Ne vjerujem da netko mora biti izmučena duša kako bi napisao dobru glazbu.
PJ Harvey