Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Nola Remix pjesme Drukčije pobijedio na prestižnom SAE Institutu

Video: Nola Remix pjesme Drukčije pobijedio na prestižnom SAE InstitutuAktualni singl grupe Nola, pjesma ”Drukčije” koju su predstavili prije tri mjeseca, izvrsno je prošla u radijskom eteru.

Vrlo pitka pjesma koja lagano ulazi u uho oduševila je kako radijske urednike tako i publiku te je nekoliko tjedana bila u samom vrhu nacionalne top liste najslušanijih singlova u Hrvatskoj.

Kvaliteta pjesme prepoznata je i izvan granica Hrvatske, a da je tako pokazao je SAE Institut, osnovan 1976. u Australiji, kao prva praktična škola vezana za audio produkciju na svijetu. Tijekom godina, SAE je izrastao u najveći odgojnu ustanovu na području kreativnog medija i danas nudi 54 kampusa u 26 zemalja.

SAE Institut obuhvaća mrežu škola na svih pet kontinenata, u svijetu kreativnih medija, uključujući London, Berlin, München, Pariz, Barcelonu, New York, Los Angeles.
Jedna od podružnica je i u Sloveniji, gdje su njihovi vodeći poslali poziv svojim bivšim i sadašnjim polaznicima da naprave remix Noline pjesme „Drukčije“.

Deseci polaznika zainteresirali su se da naprave remix te pjesme, a SAE Institut u Ljubljani i grupa Nola su među mnogim pristiglim prijavama odabrali remix Blacksoula koji je napravljen u suradnji sa studijskim partnerom Mark de Lineom te su ga proglasili pobjednikom.

Blacksoul, DJ i producent s 21 godinom iskustva najveći je domaći izvoznik elektronske glazbe, a ujedno je i redovit gost domaćih i inozemnih klubova i radio-emisija.

Postao je i prvi domaći house DJ koji je sudjelovao u Winter Music Conferenceu u Miamiju, najvećem svjetskom eventu industrije elektronske glazbe. Surađivao je s Maurice Joshuom, pionirom house glazbe, prozvanog i kao kraljem remixeva.

Za remixiranu verziju pjesme Drukčije, snimljen je i izuzetno zanimljivi video na Visualia festivalu audiovizualne umjetnosti.Visualia je festival audiovizualne umjetnosti, u Puli, s naglaskom na svjetlo i njegove oblike. Prvi je takav festival u Hrvatskoj, a obuhvaća zanimljive audiovizualne radove temeljene na korištenju novih, modernih tehnologija koji za rezultat daju inovativne, neobične i interaktivne sadržaje. Video je snimala produkcija Medvid.

U zadnjem kadru videa vidi se i rušenje Guinness World Record-a u kategoriji ”Largest torchlit image formed by people” s ukupno 4013 sudionika.Objavljeno 18.09.2015.

Vremeplov

Muzika The Beatlesa je privukla toliko ljudi na jedan tako visok nivo, da to potiče ambicije: savršen uspjeh, na visokom kulturnom nivou, bez bavljenja tradicionalnim komedijama, bez kompromisa.
Sting (iz perioda rada sa The Police)