Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Nova Nolina glazbena priča

Video: Nova Nolina glazbena pričaNakon uspješnog albuma ”Nola Piano” iz 2012. godine na kojem su se našle akustične obrade njihovih najljepših pjesama, a koji je obilježio okruglih 20 godina njihovog glazbenog putovanja ali i jedne velike ljubavi, Gabi i Marijan iz grupe Nola donose jednu novu glazbenu priču.

Nova pjesma naziva ”Na obali” nastavak je Marijanovog promišljanja života, ljubavi i svega što se dotiče zajedničkog životnog putovanja njega i Gabi.

’Ostavljamo slušateljima na volju hoće li je doživjeti kao pjesmu koja govori o prolaznoj ljetnoj avanturi ili pak kao pjesmu koja progovara o vječnoj ljudskoj potrebi pronalaska srodne duše.’ - poručuju iz Nole, a na vama je da prosudite:”Na obali” je prva nova pjesma nakon dobro zapamćenog i iznimno uspješnog albuma ”Iznad oblaka” iz 2009. godine. Pjesma je snimana u Morris Studiju u Zagrebu i studiju Partyzan u Puli. I ovoga puta za produkciju je zaslužan Edi Cukerić dok se za mastering pobrinuo Straky Gee (Streaky Mastering London).

I dok upijate nove melodije ovog iznimnog hrvatskog glazbenog dua, turneja ”Nola piano - 20 godina ljubavi” se nastavlja. Tako još uvijek možete prisustvovati prekrasnom intimnom ugođaju koji čine glas, klavir i akustična gitara, a ovo ljeto ih uživo možete poslušati na sljedećim lokacijama:

Casanovafest - Vrsar - 29.6.
Koprivnica - Ljeto u Atriju - 12.7.
Zagreb - Scena Amadeo - 30.8.

Objavljeno 17.06.2013.

Vremeplov

Ritam ili imaš ili nemaš a kad ga imaš onda je to potpuno.
Elvis Presley