Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Novi glazbeni uradak vrckave ZAZ!

Video: Novi glazbeni uradak vrckave ZAZ!Nakon što nas je osvojila hitom Je Veux i fantastičnim nastupom u rasprodanom Domu sportova, francuska glazbenica Isabelle Geffroy ZAZ, vratila nam se novim proljetnim singlom „On Ira“/We’ll go“ . ZAZ nas poziva na glazbeno putovanje nalik Gauguinovom slikanju i u skladu s njezinom životnom filozofijom, koloristično, spontano i nepredvidljivo.

Singl je napisala Kerredine Soltani i bit će objavljen na novom albumu ZAZ „Recto Verso“ koji izlazi 13.05.2013. (Sony Music/Menart).

Novi singl je poveznica između prošlog i nadolazećeg albuma, odnosno nastavak njenog velikog hita „Je Veux“ koji je također napisala Kerredine.

Ovog puta „On Ira“ (Idemo) poziva na putovanje, tvoreći šarenu, nestašnu priču kakva je i sama Zaz.

S novim, drugim albumom donijet će, još jednom osvježenje na glazbenu scenu – nostalgične priče i magične ritmove u francuskom štihu.

Ova miljenica publike, započela je svoju karijeru 2001. godine u blues sastavu „Fifty Fingers“. U međuvremenu je promijenila nekoliko sastava miješajući stilove poput jazza, bluesa, soula. U svibnju 2010. godine započela je svoju samostalnu karijeru s albumom ZAZ koji uključuje pjesme koje je sama napisala poput „Les passants“, “J’aime à nouveau”, “Ni Oui Ni Non”. Album je producirala već spomenuta Kerredine Soltani, a pop pjevačica Raphaël Haroche napisala joj je pjesme “Éblouie par la nuit”, “Port Coton” and “La Fée”. ZAZ je dio turneje zabilježila i live izdanjem Sans Tsu Tsou.

Naravno i nakon objave novog albuma, ZAZ kreće na svoju novu turneju.Objavljeno 20.03.2013.

Vremeplov

Izdavanje singlova na stari način za promociju albuma zvuči nam jako zastarjelo zbog svih novih tehnologija koje nas svakodnevno okružuju.
Dominik Howard (Muse)