Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Novi Golubanov spot

Video: Novi Golubanov spotNovi album ’Blow Junkie’, Tomislav Goluban objavio je krajem prosinca prošle godine. Novi, šesti po redu, nosač zvuka ovog vrsnog glazbenika sadrži 16 pjesama energičnog bluesa na engleskom jeziku.

Nedavno predstavljen prvi singl s albuma, ”Gambler’s Blues”, dobio je i svoje video uprizorenje.’Snimanje spota za pjesmu Gambler’s Blues bilo je ugodno i jednostavno. Prvi put sam imao dio scenarija u glavi koji je fenomenalni Dinko Pasini uobličio, snimio i montirao. Još tijekom proljeća prošle godine, prilikom slikanja naslovnice albuma ”Blow Junkie”, Kristina Matijašić (model) spomenula mi je da vježba ples na šipci. Već sam tada znao da moramo zajedno
snimiti video spot s tom tematikom.’ - rekao je Tomislav Goluban.

Video spot snimio je Dinko Pasini u zagrebačkom klubu Pepermint. U spotu su glumila dva modela; Kristina Matijašić, koja je svojevremeno krasila naslovnicu časopisa Playboy i Slađana Pribolšan. O suradnji s Tomislavom Golubanom imale su samo riječi hvale:

’S obzirom da volim jazz i blues, biti dio atmosfere sa snimanja ovog spota bio je izuzetni užitak . Uz dobru glazbu i sjajne ljude našla sam se u ulozi vizažistice i glumice, što me učinilo više nego zadovoljnom. Prelijepo iskustvo, živim u nadi da će toga u budućnosti biti i više.’ - Kristina Matijašić.

’Sve danas ima svoju cijenu, rijetko tko živi da bi istinski živio. Snimanje spota sa umjetnikom Tomislavom Golubanom i ostalom ekipom je odraz istinskog života, duševnog zadovoljstva koja je rezultirala uspješnom intrigantnom suradnjom. Nadam se da ćete uživati!’ - Slađana Pribolšan.

Kako god se baci, Golubanova kocka dobiva. A kad se cijela ’igra’ maherski odigra, blues je dobitna kombinacija.

Objavljeno 21.01.2015.

Vremeplov

Kao ljudska bića, moramo znati da nismo sami, da nismo ludi ili potpuno sišli s uma, da postoje ljudi koji osjećaju isto što i mi, žive kao i mi, vole kao i mi, koji su kao i mi…
Billy Joel