Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Novi spot Tomislav Golubana - ”Forhill’s Boogie”

Video: Novi spot Tomislav Golubana - ”Forhill’s Boogie”Novi spot Tomislava Golubana uspješno spaja nespojivo, kao što je i on sam više puta dokazao da njegova glazba može i zna.

Simpatičnu i vrckavu pjesmu, Forhill’s Boogie, u spotu su začinili i dočarali plesači Andrea i Mario, plešući boogie s pogledom na zagrebačke krovove. Boogie kao glazbeni stil zasnovan je na temeljima blues glazbe, ali za razliku od klasičnog težeg i emotivnog bluesa, boogie nosi poletne plesne pokrete.

Novim albumom naziva ’’Blow Junkie’’ Golubanova umjetnička zrelost lansirala je zaista kvalitetan uradak na engleskom jeziku, a tome u prilog idu i vrhovi top ljestvica na stranim radio postajama specijaliziranim za blues.Iako je Golubanova pjesma posvećena zagorskim bregima, video vrlo dobro funkcionira kao razglednica Grada Zagreba pošto su kadrovi ”odrađeni” na Gornjem gradu.

”Ples i blues glazba vrlo dobro funkcioniraju. To nam je bila nit vodilja prilikom snimanja i montaže ovog spota. Fenomenalna Andrea Vozila i Mario Švigir iz udruge Back To Swing, plesali su na Gornjem gradu, Dinko je sve skupa super montirao i eto nas - Let’s do that Forhill’s Boogie” - veselo pjeva Tomislav Goluban. A kako i ne bi kad je odmah nakon premijere video uvršten na playlistu francuske Nancy Web TV.


Objavljeno 15.04.2015.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin