Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Novi video uradak Tomislava Golubana

Video: Novi video uradak Tomislava Golubana”Bertija”, treći po redu singl s Porinom nagrađenog albuma ”Med bregi” istaknutog blues glazbenika Tomislava Golubana, dobiva i svoje video izdanje.

Na pjesmi vokalno gostuje Bojana Klepač, a pri stvaranju video uratka u pomoć su im priskočili prijatelji Dino Tremens i ”Čečo”. Kako su Tomislav i Bojana uz prijatelje glumce opjevali ”Bertiju” pogledajte na sljedećem linku:Novi video spot sniman je u samom centru Zaboka te na brijegu iznad Grabrovca. Većina lokacija bili su hladni eksterijeri pa su posljednju, birtiju, svi dočekali s osmijehom na licu i napokon se uspjeli pošteno ugrijati.

Autor glazbe za pjesmu ”Bertija” je Tomislav Goluban koji se ujedno, uz Roberta Polgara pobrinuo i za sam aranžman, dok tekst potpisuje Robert Grubić. Novi singl progovara o problemu alkoholizma i posvećen je upravo borbi protiv te bolesti.

”Bojanu poznajem već niz godina i prije izdavanja albuma Med bregi glazbeno smo surađivali u sklopu mojih live nastupa. Izvrsna je mlada vokalistica, suvereno ”vlada” pozornicom pa sam ju želio imati kao suradnicu i na studijskom projektu. Zajedno smo izabrali ”Bertiju” kao pjesmu koja bi joj aranžerski mogla odgovarati. Rezultat poslušajte sami”. - osvrće se Tomislav na posljednju suradnju.

Tomislav Goluban ove je godine sa svojim 5. studijskim albumom ”Med bregi” osvojio četvrti Porin, i to onaj za najbolji blues album godine. Album na kojem gostuju eminentne vokalistice hrvatske glazbene scene poput Tamare Obrovac, Zdenke Kovačiček, Lele Kaplowitz, Singrlica, Ksenije Erker i Hane Hegedušić krase obrade nekih od najpoznatijih zagorskih napjeva.

Objavljeno 30.11.2013.

Vremeplov

Dogodilo se da imam sreće jer sam od svoje devete godine znala što želim da mi bude karijera.
Alanis Morissette