Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Novi video uradak Tomislava Golubana

Video: Novi video uradak Tomislava Golubana”Bertija”, treći po redu singl s Porinom nagrađenog albuma ”Med bregi” istaknutog blues glazbenika Tomislava Golubana, dobiva i svoje video izdanje.

Na pjesmi vokalno gostuje Bojana Klepač, a pri stvaranju video uratka u pomoć su im priskočili prijatelji Dino Tremens i ”Čečo”. Kako su Tomislav i Bojana uz prijatelje glumce opjevali ”Bertiju” pogledajte na sljedećem linku:Novi video spot sniman je u samom centru Zaboka te na brijegu iznad Grabrovca. Većina lokacija bili su hladni eksterijeri pa su posljednju, birtiju, svi dočekali s osmijehom na licu i napokon se uspjeli pošteno ugrijati.

Autor glazbe za pjesmu ”Bertija” je Tomislav Goluban koji se ujedno, uz Roberta Polgara pobrinuo i za sam aranžman, dok tekst potpisuje Robert Grubić. Novi singl progovara o problemu alkoholizma i posvećen je upravo borbi protiv te bolesti.

”Bojanu poznajem već niz godina i prije izdavanja albuma Med bregi glazbeno smo surađivali u sklopu mojih live nastupa. Izvrsna je mlada vokalistica, suvereno ”vlada” pozornicom pa sam ju želio imati kao suradnicu i na studijskom projektu. Zajedno smo izabrali ”Bertiju” kao pjesmu koja bi joj aranžerski mogla odgovarati. Rezultat poslušajte sami”. - osvrće se Tomislav na posljednju suradnju.

Tomislav Goluban ove je godine sa svojim 5. studijskim albumom ”Med bregi” osvojio četvrti Porin, i to onaj za najbolji blues album godine. Album na kojem gostuju eminentne vokalistice hrvatske glazbene scene poput Tamare Obrovac, Zdenke Kovačiček, Lele Kaplowitz, Singrlica, Ksenije Erker i Hane Hegedušić krase obrade nekih od najpoznatijih zagorskih napjeva.

Objavljeno 30.11.2013.

Vremeplov

Generalno gledano iz crvenog odela, kravata i starki pozdravlja vas jedan četrdesetogodišnjak koji se još ne predaje, jedna klinka koja tačno zna šta neće i dva klinca koja polako postaju svesna kako ništa ne znaju.
Nikola Pavković (Oružjem protivu otmičara)