Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: NRVS LVRS i (The) Lesser Men u Zaboku

Video: NRVS LVRS i (The) Lesser Men u ZabokuU subotu, 04.11. s početkom u 21:00 u Zelenoj dvorani, u Zaboku nastupaju američki NRVS LVRS (Nervous Lovers) i zagrebački (The) Lesser Men.

Odlična kombinacija dark popa i indie rock zvuka! Oba sastava će predstaviti svoja nova izdanja hvaljena od strane kritike i publike, albume ”Electric Dread” i ”Bedrooms”.

NRVS LVRS (Nervous Lovers) sanjivi je dark pop duo kojeg čine supružnici Andrew Gomez i Bevin Fernandez. U Zabok dolaze u sklopu europske turneje gdje promoviraju svoj novi album ”Electric Dread”, koji je dobio izvrsne kritike. Očevici kažu da je njihov nastup nevjerojatno iskustvo, a koncert u Zelenoj dvorani jedinstvena je prilika da se u to i sami uvjerimo.(The) Lesser Men četveročlani je bend iz Zagreba osnovan 2012. Čine ga Branko Skendžić (bubnjevi, udaraljke), Denis Brčić (bas gitara), Neven Svilar (gitara, vokal) i LesserManBasic (sintesajzer/klavijature, gitara, usna harmonika, vokal).

Album ”Vacation Freeze” izlazi 2014. (izdavač Noisy Night), (The) Better Girls EP 2015. (izdavač MyRoomRecords), a iste godine pridružuje im se Neven Svilar, kao stalni član te Vatroslav Miloš (vokal, gitara, harmona) kao stalni povremeni član.

Album ”Bedrooms” snimaju 2016., a 2017. potpisuju i izdaju za Geenger Records I Ammonite Records. Roba je još vruća.

Objavljeno 01.11.2017.

Vremeplov

Naravno da je teško. Zašto bi i bilo lako? Za ono što se voli treba se i boriti. Ma šta... sve su profesije teške. Dobro, ovo naše je posebno teško, al’ ko nam je kriv da smo to odabrali. Sami smo se odlučili i što sad... zašto da kukamo? Treba šutjeti i raditi!
Drago Mlinarec (na pitanje: da li je profesija muzičara posao za manijake - 1979)