Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Nvmeri i Zarkoff zajedno

Video: Nvmeri i Zarkoff zajednoSlovački trio Nvmeri i sisački producent Zarkoff nastupit će u ponedjeljak, 15. rujna u zagrebačkom Klub.-u u Hatzovoj, u Zagrebu.

Indie-pop trio iz Bratislave, NVMERI, premijerno nastupa pred zagrebačkom publikom u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju svoj prvi album “Nvmeri”, objavljen 2013. godine te ujedno i nominiran za najbolji alternativni album na ovogodišnjem slovačkom “Radio Head Awards”.

Album su obilježile zarazne melodije u kojima se vidi utjecaj skandinavskog i brooklynškog indie popa, mješajući pritom nepredvidljivost i veličanstvenost pop glazbe 70-ih, koju obogaćuju bučnim synth bitovima s kraja 80-ih uz malu dozu techna. Ili kako bi oni to nazvali – “Math-pop”.“Uniques” je bio naziv njihovog prethodnog projekta koji je ovu trojku izbacio u sam vrh slovačke alternativne scene. ”From The Dust”, njihov prvi LP, je osvojio nagradu za najbolji slovački alternativni album 2010. godine na “Radio Head Awards”.

Nastupali su ne samo na svim važnijim slovačkim festivalima, kao što su Pohoda, Wilsonic i Grape, već su svoj stil predstavljali i na festivalima poput Eurosonic Noorderslag u Nizozemskoj, Waves u Beču, Rock For People u Češkoj te po raznim klubovima u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Austriji i Češkoj. To sve je bilo dovoljno da impresioniraju berlinsku diskografsku kuću ”Pale Music” koja 2011. godine izdaje njihov album za njemačko tržište.

Nakon što su nekoliko godina djelovali pod imenom Uniques, u ožujku 2013. bend neočekivano mijenja svoj vizualni identitet, ali ime u NVMERI, no energija i kvaliteta koju su postigli se samo nastavila razvijati u sve poznatiji indie pop bend.

Zakroff, synthpop projekt sisačkog glazbenika pravim imenom Saša Rajković, upriličiti će ovu večer live nastup i DJ set. Osim po ovom solo projektu, poznat je i kao član grupa Sumerian Fleet i Florence Foster Fan Club (FFFC), a u zadnje vrijeme vrlo aktivan po pitanju izdanja i projekata vezanih za Sensorium studio.

Zarkoff
nakon ljeta kreće s nastupima uživo, solo, ali i s grupom Sumerian Fleet.

Nedavno je objavio LP s Popsimonovom na talijanskom labelu J.A.M. Traxx i split EP „Pannonia Noir“ s Honored Matres za njujorškog izdavača Kraftjerkz. Uživo izvodi i stariji i novi materijal, stilski varirajući između klupske glazbe i synth popa.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznica biti 30kn.

Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima:
• Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
• Aquarius CD shop, Varšavska 13
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
Entrio

Objavljeno 05.09.2014.

Vremeplov

Ne znam čitati glazbu, note i slično... kada pjevam ravnam se prema svom sluhu.
Erykah Badu