Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Orange Dream u Močvari

Video: Orange Dream u MočvariOrange Dream, jedinstveni minimalistic rock duo iz Valenciennesa, dolazi na pozornicu Močvare kako bi nas odveo na putovanje kroz njihov pomalo lud, ali fascinantan glazbeni svijet.

Prilika da Orange Dream vidite na koncertu je poput sanjarenja, a njihova gotovo teatralna izvedba vas će obuzeti već od prvih nota. Njihov prvi EP “Inside The Wave”, koji su objavili 2018., snimljen je u podrumu njihovog starog stana s dva simultana pojačala i udaraljkama, što dodatno naglašava njihovu kreativnost i autentičnost.

Orange Dream vješto miješa suvremeni rock s utjecajima sedamdesetih i melodijama Syda Barretta, Black Angelsa i Björk. Rezultat je eksplozivan koktel zvukova koji nas prožima strašću, a istovremeno otkriva slatke glazbene note koje ćete (ponovno) doživjeti uživo.Njihove najnovije pjesme, poput “What’s Happening Now?” i “Need To Talk”, objavljene su 2020. tijekom Crossroads Session-a na AERONEF-u u Lilleu, donoseći svježinu i inovaciju u svijet glazbe.

Stoga, pripremite se za nezaboravan glazbeni spektakl! Pridružite nam se na koncertu Orange Dream, koji će nas odvesti na jedinstveno putovanje kroz njihov glazbeni san.Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativne Europe Europske unije.

Objavljeno 25.09.2023.

Vremeplov

Punk nije ideološki, ideološke su reakcije na njega. Punk nije nasilan, nasilne su reakcije vlasti prema punku.


Peter Lovšin i Gregor Tomc (Pankrti)