Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Otkrijte nevjerojatnu priču o Joy Division i New Order!

Video: Otkrijte nevjerojatnu priču o Joy Division i New Order!Priča o sastavima Joy Division i New Order predstavljena je nikad detaljnije u novoj podcast seriji ’’Transmissions: The Definitive Story’’ koja se bavi prisjećanjima na živopisne trenutke i prepričavanjem epskih kronika od nastanka Joy Division nadalje. ’’Transmissions: The Definitive Story’’ podcast dostupan je putem Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube servisa na sljedećoj poveznici: https://lnk.to/Transmissions

U osam nastavaka ova serija donosi ekskluzivne intervjue s bendom, Bernardom Sumnerom, Stephenom Morrisom, Gillian Gilbert i Peterom Hookom, uz doprinose znamenitih gostiju i naraciju Maxine Peake.

Prvih osam tzv. ’’Transmissions’’ epizoda pokrit će priču o putovanju Joy Division sve do objave legendarnog singla New Order, ’’Blue Monday’’. Grupa iz Manchestera ispisala je monumentalno poglavlje u povijesti glazbe i bila je sastavni dio britanske kulture tijekom posljednjih 40+ godina, utječući na neke od najvećih živih glazbenika danas.New Order su prošli mjesec također predstavili ekskluzivnu kolekciju studijskog albuma ”Power, Corruption & Lies” objavljenog 1983. Kolekcija sadrži LP, dva CD-a, 2 DVD-a i knjigu, a sve snimke su po prvi put remasterirane s originalnih analognih traka. Box set je popratila i objava 4 maxi singla iz 1983. i 1984. koja se nisu našla na originalnom LP izdanju. Prvi po redu objavljen je najprodavaniji maxi singl svih vremena – ”Blue Monday”, a uslijedili su mu ”Confusion”, ”Thieves Like Us” i ”Murder”.

Objavljeno 04.11.2020.

Vremeplov

Meni je danas pozicija glazbe, u društvu i u medijima, ne smiješna, već čudnovata, čudnovato bizarna. Danas možeš ići u šoping centar i vidjeti bend kako svira za ljude koji su tamo došli kupovati. Meni je to čudnovato.
Marin Alvir (Marinada)