Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Otrovna Kristina - ”Pobjeda života”

Video: Otrovna Kristina - ”Pobjeda života”Zagrebački bend Otrovna Kristina predstavio je pjesmu “Pobjeda života”, drugu s novog studijskog albuma planiranog za 2019. godinu.

Kraj prosinca Otrovna Kristina obilježit će nastupom na Festivalu najboljih bendova 22. prosinca u Tvornici kulture. Grupa će istu večer podjeliti pozornicu s uglednim kolegama sa scene koji nastupaju pod nazivima Seven That Spells, Jastreb i The Magickal Wow Band. Koncert u Tvornici bit će odlična prilika da se čuju Kristinini radovi sa sjajnog debi albuma, kao i nova pjesma “Pobjeda života”.“Pobjeda života” snimljena je uživo, prljavo i u jednom takeu, u Luciferovoj pećini, na kazetni multitrack Fostex, a prije nje predstavili su I live izvedbu “Ja biram pakao”. Studijska verzija obje pjesme naći će se na albumu koji će biti objavljen sljedeće godine.

Prvo izdanje Festivala najboljih bendova zatvoriti će koncertnu 2018. u ovom Tvornici kulture. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kn. Na dan festivala za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.Objavljeno 16.12.2018.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare