Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Partibrejkersi objavili singl

Video: Partibrejkersi objavili singlLegendarni rokeri Partibrejkers objavili su ”Sitnu lovu” kao prvi najavni singl/spot za novi album ”Sirotinjsko carstvo”, koji bi se trebao pojaviti do ljeta.

Spot je premijerno prikazan na regionalnom MTV-iju 03.02. 2014. godine. Spot obiluje moćnim porukama, a najvažnija je, prema riječima frontmena Zorana Kostića-Caneta, ”nađi nekog ko te voli i spasi svoj život goli.”Pored ”Sitne love” još četiri singla - ”Svakog dana”, ”Ne mogu da kapiram”, ”Ljubav ne zaboravlja” i ”Šta radiš” u produkciji Borisa Mladenovića iz alternativnog sastava Jarboli – biti će predstavljeni mnogobrojnoj i vernoj publici legendarnih rokera prije objavljivanja njihovog osmog studijskog albuma.

Režiser Vladimir Tagić snimio je u toku jednog vikenda na ulicama Beograda spot ”Sitna lova” u kojem se pojavljuju grupa skejtera iz Bora i beogradski ”klinci iz podzemlja”.
Za snimanje spota ekipu su činili skejter Stefan Đorđević, kamerman Branko Sujić, montažer Nataša Pantić, asistent kamere Nemanja Veselinović, scenograf Aljoša Spajić, asistent scenografa Marija Jocić, dekorateri Mile Nikolić i Pavle Petković, kostimograf Snežana Filipaš, asistenti kostimografa Vera Damjanović i Biljana Rakić, kao i organizatori Uroš Lazić, Goran Filipaš i Zoran Trklja.

Objavljeno 09.02.2014.

Vremeplov

Uvijek su nas zanimali bendovi koji su ključni, koji pomiču granice i koji ostavljaju dubok trag svojom originalnošću. Također su nas uvijek zanimali bendovi koji eksperimentiraju i nude nešto novo. Također uvijek smo voljeli intenzivan zvuk, puno energije, puno muda i puno iskrenosti.
Pavle Valerjev ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com