Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: PipsChips&Videoclips na najvećem koncertu karijere

Video: PipsChips&Videoclips na najvećem koncertu karijerePipsChips&Videoclips, kultni zagrebački rock band i jedan od najvoljenijih u povijesti gradske rock scene, napokon dolazi na stadion Šalata održati najveći koncert svoje karijere u subotu 10. rujna.

Nakon dvije godine odgoda, za kraj ljeta Pipsi konačno i definitivno dolaze na omiljeni open air koncertni prostor, a najzagrebačkiji od svih zagrebačkih bendova stat će pred svoj grad. Na najveći, ali i prvi samostalni koncert na Šalati, bend donosi najveću koncertnu produkciju do sada.

U subotnju večer 10. rujna Pipsi će tako zakoračiti stepenicu više od svojeg posljednjeg velikog koncerta na domaćem terenu, kada su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili preko više od 4 000 ljudi. Ranije su u toj dvorani samostalno nastupili samo jednom, davne 1998., između “Fred Astairea” i “Boga”.

U međuvremenu su Pipsi punili i po više puta svaki zagrebački klub i nastupali konstantno po festivalima diljem regije, te postali jedan od koncertno najtraženijih bendova. No, sve do sada nisu se odlučivali krenuti u velike koncerte. Upravo u tome leži ključ za sljedeće masovno okupljanje fanova na koncertu koji bi trebao označiti jednu od njihovih najvažnijih večeri.

Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a bit će ovo još jedna prilika za doživjeti set najvećih hitova iz kompletne karijere, među kojima su i “Na putu prema dolje”, “Gume na kotačima”, “Htio bi da me voliš”, “Malena”, “Ljubav”, “Dan, mrak”, “2x2” ili “Plači”.

Do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 100 kn, a, ukoliko ih ostane, na dan koncerta će se moći kupiti po 120 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Objavljeno 30.03.2022.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)