Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Pipsi predstavili novi singl „Većinom“

Video: Pipsi predstavili novi singl „Većinom“Grupa PipsChips&Videoclips predstavila je novi singl „Većinom“ i pripadajući videospot.

Nova pjesma najavljuje album „Vesna“ koji će biti objavljen u utorak, 17. listopada, a cijela diskografska akcija Pipsa dolazi u vrijeme kad je bend rasprodao 5 uzastopnih koncerata u klubu Sax.

Nakon odličnog singla „Pariz“ Pipsi pred samu objavu novog studijskog albuma predstavljaju pjesmu „Većinom“. Glazbu potpisuju Dubravko Ivaniš, čiji je i tekst, zatim Marko Levanić i Ivan Božanić, producent, dok su za miks bili zaduženi Pavao Miholjević i Jurica Ferina.„„Većinom“ doživljavam kao pospremanje i brzinsku rekapitulaciju gdje smo i što smo. Možda je tako najbolje startati s „Vesnom“ – na čisto, bez repova. I Gonzo je slično napravio s videom koji je reminiscencija na čitav niz spotova koje smo zajedno radili praktički od prvog dana benda“ – izjavio je povodom novog spota Dubravko Ivaniš. A u upravo video potpisuje autor najvećih i najznačajniih ostvarenja benda - Radislav Jovanov Gonzo. Materijal je montirala Anita Jovanov, a u snimanju su sudjelovali Dinka Vuković, Ivana Pavlović, Hrvojka Begović, Damir Klemenić, Lucija Ivaniš, Toma Medvešek i hulahopdžijska banda.

„Pariz“ i „Većinom“ najavili su novi studijski album Pipsa imena „Vesna“ koji stiže 17. listopada. To je prvo dugačko izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela „Walt“. Prvi koncerti na kojima će se nove pjesme moći čuti uživo nakon objave planirani su od 7. do 11. studenog u zagrebačkom klubu Sax. Petodnevna rezidentura Pipsa u Palmotićevoj je rasprodana.

Objavljeno 17.10.2023.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare