Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Pogledajte novi spot Hladnog piva posvećen fanovima i majicama!

Video: Pogledajte novi spot Hladnog piva posvećen fanovima i majicama!I dok pjesma ”Firma” još uvijek odzvanja radijskim eterom refrenom ”bog, domovina, nacija; svi na pod, ovo je privatizacija”, Hladno pivo uoči koncerata u Varaždinu 17.10. te Sarajevu dan ranije, predstavlja spot za pjesmu ”Mojoj majici”

Album ”Dani zatvorenih vrata” donio je mnogo zanimljivih pjesama no jedna se brzo prometnula u svojevrsnu himnu publike Hladnog piva. Broj pogleda na Youtube-u kao i reakcije na koncertima, izdvojili su pjesmu ”Mojoj majici” kao omiljeniju publici, pa je logično da je pjesma dobila video spot u kojoj glavnu ulogu ima upravo publika i fanovi Hladnog piva.
Spot je sniman prije 3 tjedna na koncertu na Šalati u Zagrebu, gdje su posjetitelji bili pozvani da obuku svoje najdraže majice.

Neku su za tu priliku napravili vlastite originale, neki su pokazali svoje najdraže simbole i poruke, a neki su nosili majice najdražih bendova.

Krcata Šalata bila je odlična prilika za napraviti video spot posvećen fanovima i majicama, a redatelj Tomislav Fiket i snimateljska ekipa napravila je odličan posao.Energija sa Šalate, odnos između Hladnog piva i publike, pjevanje u glas…sve to odlično je pretočeno u spot a istovremeno i najbolje nagovješćuje što posjetitelje varaždinske Arene čeka ovu subotu 17.10. dok sličnu euforiju u Sarajevu očekujemo dan ranije.

„Iako se s Milom i dečkima znam dugo, nekako se nikad nije poklopilo da radimo zajedno (osim moje epizodne uloge u Bačkizagrestuhpašeja) pa se savršeno posložilo da je to moj 25. spot za njihovih 25 godina. Dodatna motivacija je bila i sama pjesma „Mojoj majici“ koja se bavi temom t-shirtova s porukom, budući da se osim režijom, bavim i dizajniranjem provokativnih majica u svom brandu Bad Habit.

Najveći izazov na samom snimanju je bila organizacija donošenja zida s vratima na pozornicu prije pjesme kako bi se snimio jedan od početnih kadrova te njegovo brzinsko odnošenje kako se ne bi remetio koncert.

Cijelu feštu smo snimali sa 5 kamera kako bi što vjernije dočarali atmosferu pune Šalate i tu povezanost između Piva i njihovih fanova. Ova video priča ipak nije samo klasični koncertni spot već i svojevrsna zahvala fanovima .“ – opisao je svoje dojmove redatelj Tomislav Fiket kojem je to 25. spot u karijeri, u organizaciji Manevar produkcije.

Spot su snimali Mario Marko Krce, Josip Ivančić, Milan Krkač i Branko Pašić a atraktivne zračne kadrove cable camom su odradili Davor Crnogorac, Marko Butraković te Robert Godrijan iz CRAFT-a.

Spot je montirao Marin Juranić, filmski montažer koji je montirao i filmske hitove poput Sonja i Bik, Kenjac, Sve džaba…

Završna obrada slike rađena je u Berlinu, a radio ju je Fran Sokolić jedan od samo deset primljenih studenata na Studij color gradinga na Berlinskoj Filmskoj akademiji.

Objavljeno 18.10.2015.

Vremeplov

Ono smo što jesmo, proizvod smo vlastitog razmišljanja.
Buda