Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Predstavljamo vam - The Paul DesLauriers Band

Video: Predstavljamo vam - The Paul DesLauriers BandTrio The Paul DesLauriers Band čine virtuoz gitarist i pjevač Paul DesLauriers, Greg Morency na basu i Sam Harrisson na bubnjevima. Istoimeni novi električni album ’’The Paul DesLauriers Band’’ snimili su uživo u svom studiju u Montrealu bez dodatnih uljepšavanja.

Virtuoz na akustičnij i električnoj gitari Paul Deslauriers dio je kanadske gitarističke elite i smatra se jednim od najboljih gitarista regije Quebec.

Paul Deslauriers -Bye-bye Baby (live)


Deslauriers je pobjednik Lys Blues Award za Best Artistic Performance 2011. godine, Album of the Year 2008. godine (En Duo) i Best Musical Performance u 2005. Godini, nominiran je za Canadian Maple Blues Awards 2008. godine za akustičnu izvedbu godine zajedno s Dawn Tyler Watsonom za album ’’En Duo’’.

2010. godine Deslauriers je bio muzički direktor, producent i izvođač na CD-u ’’Nos Stars Chantent Le Blues à Montréal’’ snimljenom za L’équipe Spectra i the Montreal International Jazz Festival.

Paul Deslauriers Band - Le Petit Impérial Québec2013.


Od 1997. godine Paul je lider u Paul Deslauriers Bandu. S glazbenom karijerom preko dvadeset godina dugom, sedam albuma i velikom bazom fanova kako na američkom kontinentu tako i u Evropi ovaj gitarist, pjevač, tekstopisac, producent dokazao je da ima što ponuditi glazbenim sladokuscima.

Ranih 1990-ih Paul je svoju glazbenu karijeru započeo u bendu Black Cat Bone kojeg su tadašnji glazbeni kritičari proglasili jednim od kanadskih ’’hottest’’ blues-rock bendova.
Tijekom godina svoju je virtuoznost dijelio na pozornicama s glazbenicima poput The Respectables, Amanda Marshall, France D’amour, Garou and Nicola Ciccone...

Urednik časopisa Chief, Michael Molenda ovako je opisao Paula: “Deslauriers really knows how to grab your ears from note one… He’s also a gifted songwriter and vocalist, and his solos, especially the slide lines, are short, but thrilling!”

Paul Deslauriers - Me And The DevilObjavljeno 18.09.2014.

Vremeplov

Moj je cilj biti jedno s glazbom. Svoj sam život posvetio toj umjetnosti.
Jimi Hendrix