Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Preporučamo vam koncert Beth Hart u Beogradu

Video: Preporučamo vam koncert Beth Hart u BeograduKako izvori na internetu navode Beth Hart počela je nastupati kada je imala 15 godina, a kako bi zaradila novac započela je sudjelovati na takmičenjima u južnoj centralnoj državi L.A., gdje se za stalno zaposlila u klubu La Louisianne.

Tijekom nastupa u drugim klubovima u Los Angelesu, Hart je uključila u svoj bend basistu Tal Herzberga i gitaristu Jimmi Khourya. Godine 1993. Hart se pojavila na Ed McMahon’s Star Searchu nekoliko puta, na kraju ipak osvojivši natjecanje kao najbolji ženski vokalist za sezonu 1993.

Album Beth Hart i Ocean of Souls snimljen je 1993. godine. Uključuje pjesmu ”Am I the One” (koja se kasnije pojavila na njenom prvom zvaničnom albumu ”Immortal”) i pop-rock obradu The Beatlesa ”Lucy in the Sky with Diamonds ”.

Prvi objavljen album s Beth Hart Bandom nazvan je “Immortal” (Atlantic, 1996) i predstavio je singl ”God Bless You”. Također je uključena i ”Am I The One” i danas omiljena pjesma kod fanova.Njen sledeći album, “Screamin ’for My Supper” (Atlantic, 1999), predstavio je pesmu ”LA Song (Out of This Tovn)”, koja je bila hit No. 1 u Novom Zelandu i ušla je u TOP 5 Adult Contemporari chart hitova. Istovremeno, Hart je pjevala glavnu rolu u “Love, Janis” off-Broadway mjuziklu zasnovanom na Janis Joplin pismima koje je ova i danas popularna pjevačica slala svojoj sestri. Pjesma je također emitirana tijekom 17.epizode u 10. i posljednjoj sezoni serije Beverly Hills, 90210.

“Hart’s Leave the Light On” je objavljen 2003. godine. Singl pjesma ”Learning To Live” bila je broj jedan u Danskoj, a po prodaji album je postao platinasti. ”Learning to Live” takođe je korištena kao tematska pjesma “Losing It With Jillian” (U.S Tv serija) na NBC-u.

Sljedeće izdanje bio je live album “Live at Paradiso” 2005. godine, koji je snimljen u crkvi u Amsterdamu i objavljen kao CD i DVD. U njemu su prikazane razne autorske pjesme kao i obrada ”Whole Lotta Love” grupe ”Led Zeppelin”.

Četvrti solo studijski album Beth Hart, “37 Days” objavljen je u Evropi u srpnju 2007. godine. U Danskoj je singl broj 1 bila kompozicija ”As Good As It Gets”. ”37 Days” je također objavljen kao DVD.

Peti solo studijski album “My California” objavljen je 2010. godine. Hart je ustupila naslovnu numeru ”My California” za seriju Californication sezona 6. Iste godine objavila je EP s naslovom “Introducing Beth Hart”.

U 2011. godini, Hart je surađivala s blues gitaristom Joe Bonamassom na prvom zajedničkom albumu ”Do not Explain”, albumu na kojem su obrade blues pjesama (Billie Holiday, Etta James, Tom Waits, Bill Withers,Aretha Franklin,…) . Album je dostigao broj 3 na Billboard Blues Album chartu. Također je dostigao zlatnu tiražu u Nizozemskoj.

Beth Hart nakon suradnje s Bonamassom izdaje album “Bang Bang Boom Boom” (2012) koji je dospio na broj 3 na Billboard Blues Album Chartu. Na ovom albumu je surađivala s producentom Kevinom Shirleom (prva suradnja je ostvarena na prethodnom ”Do not Explain”). Album je objavljen sljedeće godine u Sjedinjenim Državama.Tijekom 2013.godine, duo Beth Hart and Joe Bonamassa relaliziraju album “Seesaw”, ponovo s producentom Kevinom Shirleom . Album se popeo na 8 mjesto Billboard Top Independent Album Chart. U 2014. godini Beth Hart je nominirana za nagradu Grammy.

Hart objavljuje 7. solo studijski album “Better Than Home”, 13.travnja 2015. godine u Evropi i 14. travnja u SAD. Singl ”Mechanical Heart” bio je broj 1 u listi pjesama ”iTunes Blues”.

U 2016. godini Beth Hart i Jeff Beck izbacuju zajedničku sinlg pjesmu ”Tell Her You Belong To Me”.
Hart je objavila svoj najnoviji studijski album “Fire on the Floor”, 14. rujna 2016. godine u Evropi i Australiji. U Americi je objavljen početkom 2017. Godine. Hart je napisala sve pjesme sama, osim za “Let’s Get Together” (s Rune Westberg) i “Fat Man” (s Glen Burtnik).

Koncertne ulaznice za koncert Beth Hart u Beogradu po cijeni od 2.900 RSD (25e) I 3400din (28e) dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.rs.
Organizatori koncerta su Hala Sportova i HHArtists

Objavljeno 10.11.2017.

Vremeplov

Sa stajališta oblika, obrazac za sve umjetnosti glazbenikovo je umijeće.
Oscar Wilde