Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Prti Bee Gee i High5 u Tvornici kulture

Video: Prti Bee Gee i High5 u Tvornici kulture Kultni beogradski hip hop duo Prti Bee Gee vraća se u Tvornicu kulture 30.01.2015.praćen zagrebačkom ekipom okupljenom pod imenom High5.

Posljednji put su Prti I High5 nastupili u Tvornici 14. ožujka, a koncert je zbog ogromnog interesa prebačen iz Malog u Veliki pogon. Ovaj put se od početka cilja na veću dvoranu kluba u Šubićevoj jer se očekuje veća posjeta s obzirom da su i jedni i drugi prošli put impresivno potrgali mikrofone.

Prti Bee Gee su početkom 2000. osnovali Moskri (preminuo u 2005.), Euffrat i Mickrey Mouse. Jako brzo dobivaju zavidnu reputaciju u regionalnim underground rap krugovima zbog izrazito lucidnih, kontroverznih I duhovitih tekstova i pristupa životu. Mada je Moskrijeva smrt bila težak udarac bendu, Euffrat I Mickrey su nastavili i do danas objavili četiri studijska albuma zacementiravši poziciju na vrhu za sva vremena.Nastup u Tvornici u ožujku bio je odskočna daska za High5 koji su nakon toga postali, uz Kišu metaka, dva najtraženija nova domaća hip hop benda. Nastupali su kao headlineri na brucošijadi Fakulteta političkih znanosti i na festivalu “Graffiti na gradele”. Rasprodavali su klubove po regiji (Osijek, Ljubljana, Rijeka…), a nakon ovog koncerta se pripremaju za promociju svog prvog albuma.Ulaznice u pretprodaji iznose 35kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 50kn.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 1
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• sustavi Entrio.hr


Objavljeno 14.12.2014.

Vremeplov

Ponekad bih volio da se ne shvaćamo toliko ozbiljno.
Don Henley (The Eagles)