Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Prvi dokumentaristički video spot Hladnog piva

Video: Prvi dokumentaristički video spot Hladnog pivaKada je Hladno pivo prije godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića snimati novi album, nije moglo pretpostaviti kako ce se priča razvijati.

Danas, godinu dana nakon, Hladno pivo samo što nije izdalo svoj novi album ”Dani zatvorenih vrata”, a priča započeta tada polako dobiva jasnu sliku.

”Dane zatvorenih vrata” snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme Katran koji je podsjetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje.
Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take-
best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja. Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci. - rekao je Mile i na najbolji mogući način dočarao kako su mjeseci snimanja albuma izgledali.

Svoje dane u studiju bilježili su kamerama, a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pjesmu ”Vjeruj u mene”.Video spot za ovu pjesmu treba gledati kao kratki dokumentarac koji prati nastajanje jedne pjesme i jednog albuma te vjerno pokazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista.

Ovo je prvi spot Hladnog piva ”iz kućne radinosti” i vjerujemo da će publici doći kao osvježenje unatoč ”radničkoj” atmosferi i sivilu.

Za finalni rezultat dokumentarnog video spota zaslužni su, osim HPa, Marko Dimić Jimmy koji je snimao te Vojan Koceić koji je montirao kadrove.

Pjesma ”Vjeruj u mene” predstavljena je javnosti prije dva tjedna i vrlo brzo je svojim optismistično-pesimističnim duhom osvojila radijske etere i publiku.

Uz ranije predstavljene pjesme ”Na ovim prostorima” i ”Messi”, ”Vjeruj u mene” nalazit će se na albumu ”Dani zatvorenih vrata” kojeg očekujemo u drugoj polovici mjeseca travnja.

To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoju izdavačku kuću Gajba
records.

Objavljeno 23.03.2015.

Vremeplov

Postoji nešto što je mnogo važnije od svake logike - to je mašta.
Alfred Hitchcock