Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Prvi dokumentaristički video spot Hladnog piva

Video: Prvi dokumentaristički video spot Hladnog pivaKada je Hladno pivo prije godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića snimati novi album, nije moglo pretpostaviti kako ce se priča razvijati.

Danas, godinu dana nakon, Hladno pivo samo što nije izdalo svoj novi album ”Dani zatvorenih vrata”, a priča započeta tada polako dobiva jasnu sliku.

”Dane zatvorenih vrata” snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme Katran koji je podsjetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje.
Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take-
best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja. Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci. - rekao je Mile i na najbolji mogući način dočarao kako su mjeseci snimanja albuma izgledali.

Svoje dane u studiju bilježili su kamerama, a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pjesmu ”Vjeruj u mene”.Video spot za ovu pjesmu treba gledati kao kratki dokumentarac koji prati nastajanje jedne pjesme i jednog albuma te vjerno pokazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista.

Ovo je prvi spot Hladnog piva ”iz kućne radinosti” i vjerujemo da će publici doći kao osvježenje unatoč ”radničkoj” atmosferi i sivilu.

Za finalni rezultat dokumentarnog video spota zaslužni su, osim HPa, Marko Dimić Jimmy koji je snimao te Vojan Koceić koji je montirao kadrove.

Pjesma ”Vjeruj u mene” predstavljena je javnosti prije dva tjedna i vrlo brzo je svojim optismistično-pesimističnim duhom osvojila radijske etere i publiku.

Uz ranije predstavljene pjesme ”Na ovim prostorima” i ”Messi”, ”Vjeruj u mene” nalazit će se na albumu ”Dani zatvorenih vrata” kojeg očekujemo u drugoj polovici mjeseca travnja.

To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoju izdavačku kuću Gajba
records.

Objavljeno 23.03.2015.

Vremeplov

Ja sam cinik pun nade.
Tracy Chapman