Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Video: Prvi single banda Thee Melomen

Video: Prvi single banda Thee MelomenU studiju Pod.room i ZG zvuk, uz pomoć producenta Dražena Gavrilovića, koji je obavio miksanje i mastering, band thee Melomen snimio je svoj prvi EP, s kojeg objavljuje prvi singl pod imenom ”Chinatown”.

Uskoro izlazi kompletan EP, koji ćete moći downloadati, a i držati u rukama u plastičnoj kutiji.Band kaže o sebi: ’’Rock ’N Roll nije nuklearna fizika, uzmeš tri riffa, dodaš refren, solažu i to je to. Tako je oduvijek bilo, od Chuck Berry-ja do Ramones-a, od New York Dolls-a do Stones-a.’’

Upravo je to zvijezda vodilja Glam-ificirane power pop n roll četvorke iz Zagreba pod imenom Thee Melomen. U dvije godine koliko postoje, već su dijelili stage sa bendovima iz Belgije, Njemačke, Grčke, Srbije, Rusije, Kanade, Japana i naravno Hrvatske, a sa nekim dijele i zajedničku ljubav prema Dolls/Heartbreakers familiji. Thee Melomen su filtrirali utjecaje svih svojih uzora i iz vlastitog kuta stvorili svoju viziju street rock’ n ’rolla. Thee Melomen are here and they are D.T.K. L.A.M.F.

Objavljeno 03.12.2015.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)